
Chef
Nieuwe restaurants Nijmegen: 7 must-go’s + tips!
Op deze pagina lees je al onze artikelen over ondernemen.
Nieuwe restaurants Nijmegen: 7 must-go’s + tips!
Cocktails met karakter: zo tilt Amilcar Goncalves JackRabbit naar hoger niveau
Kleine porties, grote impact: Ozempic verandert de horeca
De Arend verzorgde herinrichting restaurant Sjapo in Plasmolen: 'Altijd maatwerk'
Chào Pizza geopend in Bussum: pizzeria met Aziatische twist
Luxe cocktailbar Chapter 1896 opent in De L’Europe, Amsterdam
DOUXE Hotel Luxury voor de ultieme slaapbeleving van je gasten
Zo speel je in op de nieuwste foodtrends
Lieke Nicole-Creemers opent restaurant NORRA in Bilthoven
Helling 7, Amsterdam won Entree Award: ‘Gaf ons een boost’
Schippershuis in Numansdorp verbouwd: ‘Goede verlichting essentieel voor de sfeer’
Boutique club MEWE opent in Amsterdam
Convenience-producten helpen chefs: 'Iedereen kan ermee werken'
Gastropub Rokin 85 van Won Yip en Vincent van Schoonhoven geopend
Boutique Hotel Annamaes opent haar deuren in Lanaken
Restaurant Smink* opent binnenkort op een nieuwe locatie in Wolvega
Nieuwe restaurants Haarlem: deze 10 zijn net open
Misja Vorstermans geeft antwoord: wat moet de prijs van een cocktail zijn?
Sterrenchef François Geurds: 'Een mooi glas champagne is de perfecte start'
Giorgio Rosa opent in Den Haag: restaurant met Italiaanse flair
Aan de Zweth*, Schipluiden overgenomen door Justin Koopman en Indy Chiron Akkermans
Fine dining met bier? Deze restaurants laten zien hoe het moet
Marco Helsloot van Merlet*, Schoorl: ‘Groei stopt nooit, ook niet na een ster’
Nederland wint goud en pakt finaleplek Global Chefs Challenge 2026
Perfecte latte art met havermelk? Dit is hoe je het doet
Zo verhoog je eenvoudig je omzet met Chocomel Specials op de menukaart
Stayokay heropent gerenoveerde locatie in Amsterdam
Waarom staat Aziatische hot pot bij steeds meer restaurants op het menu?
Hito opent deze zomer in Scheveningen
Bryan den Dekker gaat Bistrôt Bryan openen in Hulst
Bierglazen: hoe onderhoud je ze en welke heb je nodig?
Sommelier-geheim: Languedoc biedt betaalbare topwijnen
Geef je gerechten een kick met deze pesto’s en tapenades
Grand Café Mahler op Amsterdamse Zuidas is verbouwd
Hanky Panky cocktail: klassieker met bitter-kruidig randje
Rock City’s succesvolle strategie voor brouwerij én horeca
Leonardo Hotels start rebranding na overname Eden Hotels
Café de Gaper opent in Leiden: 'Dit was er nog niet in de stad'
Zo zet De IJsboetiek in Kesteren een jaarrond terras neer
Horeca-inrichting: 4 zaken met een klassiek interieur
Christian Severijns: Hoeveel marktruimte is er voor horeca?
Van gebedshuis naar brouwerij: Wispe brengt smaak in Weesp
Ruben van Zanten, ’t Havenmantsje in Harlingen: ‘Blijf jezelf ontwikkelen’
Chef's table-restaurant Notable opent in oud-dakpannenfabriek in Echt
Meer marge met digestieven: tips van top-sommeliers
Dit dispenser-systeem bespaart koks tijd én voorkomt verspilling
Younique Concepts opent Café Café in Amsterdam: restaurant en kroeg
Gijs Kemmeren, Peter Bogema en Luca Carli zijn New Chefs on the Block
Jacob Jan Boerma en Tijn Verstappen openen bistro-bar Blik in Amsterdam
Dutch Cuisine: wat is het en welke restaurants zijn een bezoek waard?
Biermarkt onder druk, maar alcoholvrij speciaalbier blijft groeien
2.500e StiBON-bierambassadeur
Gault&Millau Awards 2025: dit zijn de 18 winnaars
Gault&Millau 2025: Dit zijn de grootste stijgers
Gault&Millau 2025: dit zijn de beste 70 restaurants in Nederland
Godfried van der Lugt: 'Nederlandse gastronomie volop in beweging'
Gault&Millau brengt ode aan De Librije*** met film
Wouter Verkerk: Klanten? Klanten? Wij hebben gasten!
Léo Léo in Utrecht opent zijn deuren: een nieuwe bistro met bakkerij
Borrelen in Utrecht: 15x de leukste plekken
Dry martini: een cocktail met stijl, klasse én geschiedenis
Nederlands kampioenschap culinair BBQ op Landgoed de Salentein
Het nieuwe hotelontbijt: van standaard naar gevarieerd en verrassend
Nieuwe generatie, nieuwe ster: de reis van De Kromme Watergang*, Hoofdplaat
JRE-Nederland verwelkomt vijf nieuwe leden
Familie Kiakos brengt met Nota Blu internationaal concept naar Wateringen
Vegatrends in de horeca voor 2025: dit kunnen we verwachten
Smashburgerconcept Drippy’s opent tweede vestiging in Rotterdam
Sterrenchef Enrique Limardo serveert cacao-menu in Hilton Amsterdam
Iedereen aan de oesters: 'Zijn een must-have op de menukaart'
Ijskoffie verovert de horeca: drank met hoge marge
Papillon opent dit jaar: nieuw restaurant met bakkerij in Amsterdam
Jac Rijks en Yora Galjaard openen in april POLLY in Utrecht
Les Patrons Cuisiniers verwelkomt drie nieuwe jonge talenten
Wouter Verkerk over waarom AI onmisbaar wordt in de horeca
Michelin voegt deze 8 restaurants toe aan hun gids voor januari 2025
Jelle van Ravenstein nieuwe sommelier bij Restaurant Wolfslaar* in Breda
Van Oys Maastricht Retreat opent in maart: wat kunnen we verwachten?
Trends in food & drinks als inspiratie voor craftbrouwers