Events
Eten, zingen en zwaaien: 'De horeca en feestjes zijn gouden combi'
Op deze pagina lees je alles over nieuwe horecazaken en zaken die na een re-styling weer open zijn. Verder houden we je op de hoogte van alle trends en nieuws op het gebied van design.
Eten, zingen en zwaaien: 'De horeca en feestjes zijn gouden combi'
Iedereen aan de oesters: 'Zijn een must-have op de menukaart'
Zenith in Apeldoorn ontving eerste ster: ‘Verandert onze werkwijze niet’
Senior & Co: 'We brengen de unieke smaken van Curaçao naar de Nederlandse horeca'
Bieko Rindt van De Kleischuur, Gouda kookt weinig met zout: 'Wees creatief'
Met de app Tap to Pay is er geen los pinapparaat meer nodig in de horeca
Wouter Verkerk: Klanten? Klanten? Wij hebben gasten!
Kerstcocktails voor de horeca: 5 op een rij
Van der Valk is de hotelketen met de meest loyale klanten
De Eendracht groeit door: straks 10 locaties, maar noem het géén keten
De wijntrends van 2025: bubbels en rosé vloeien het hele jaar
O3Clean: Duurzaam schoonmaken met ozonwater
Wispe Brouwerij geeft Weesp kleur en smaak: 'Complete ervaring'
Restaurant Derk in Wekerom gebruikt nieuw dispenser-systeem van Remia
Feestdagenstress vermijden: 8 tips voor de horeca
Patissiers inspireren miljoenen volgers online met viral desserts
Viper lanceert Hard Iced Tea in de varianten green tea lemon en mango
De Kuyper breidt assortiment Batched Cocktails uit met nieuwe smaken
Raul Lansink over Engelstalig horecapersoneel: 'Dat waait niet over'
Zo verras je jouw gasten met unieke desserts
Band met gasten versterken door cryptomunt? Paindemie, Amsterdam doet het
Marketingbureau NITRO: ‘Als je als ondernemer grote dromen hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres’
Kevin Schlaman nieuwe chef-kok Restaurant Intens van Thermen Bussloo
Yolande Vesters verkozen tot voorzitter Euro-Toques International
Ben jij scherp in de keuken? Test je Reflex bij Tork op Horecava 2025
Cocktails met Rotterdamse branie: bar Ayla is eigenwijs en nooit saai
Negroni cocktail: recepten en geschiedenis
Eigenaren van De Veranda in Amsterdam: 'Een gemotiveerd team is alles'
Waarom openen meer Nederlandse ondernemers een restaurant op Curaçao?
Horeca cao: het minimumloon in de horeca per 1 januari 2025
De kroket: een iconische snack met een verhaal
Meer gasten in je zaak? Heineken zet lokale horeca in de spotlights met gepersonaliseerde advertenties
Horeca richt zich steeds meer op giving back and doing good: waarom?
Inschrijving Dutch Beer Challenge 2025 geopend
Meer fine dining in Friesland: ‘Het is de nieuwe culinaire bestemming’
'Met Nespresso Professional kan iedere horecazaak koffie van barista-kwaliteit serveren'
Lastige gasten in de horeca? Zo ga je ermee om
Brut Blond luidt jaar feestelijk uit
Flor de Caña: 'Niet zomaar een rum, maar een bewuste keuze voor een betere wereld'
Strandpaviljoen Paal 19 in De Koog op Texel verwoest door grote brand
Misja Vorstermans: 'Zo krijg je meer marge op cocktails'
Grootste Sterrenrestaurant van Nederland: 27 t/m 30 maart in Wassenaar
Gijsbregt Brouwer: 'Lichte, frisse (Duitse) bieren steeds populairder'
Menukaart maken horeca: speel in op psychologie van de gast
Chez Nina in Amsterdam lanceert wintermenu: 'Feestelijk en vegetarisch'
Sander Spruijt van De Burgemeester* slaagt voor Meesterproef SVH Meesterkok
Dit zijn de trends voor (warme) dranken in 2025
Vincenzo Capuano opent restaurant in Amsterdam: 'Pizza is mijn erfgoed'
Statiegeld op wijnflessen: duurzaam concept voor horeca
Locatie belangrijkste factor bij keuze voor restaurantketen
Meester-patissier Hidde de Brabander: 'Chefs, gooi die oogkleppen af!'
Bartender Jimmy Hu over NL'se cocktailscene: ‘Nog in de beginfase’
15 Nederlandse restaurants opgenomen in de top-100 van We're Smart
Flore** in Amsterdam ondergaat renovatie en heropent in april 2025
Mario in Neck klaar voor nieuw hoofdstuk: jongste broer Uva aan het roer
Welk soort vlees past op jouw kaart? Horecaslagerij van Hees deelt tips
Hoe wordt sherry gemaakt, welke soorten zijn er en hoe serveer je het?
Horecava Awards 2025: dit zijn de genomineerden
De sommelier is vrij: hoe vang je dit op en houd je gasten tevreden?
Utrechtse Horeca Groep groeit, maar plezier staat voorop: ‘Dit is onze stad'
Rick Kempen over biertrends 2025: herwaardering van klassieke bierstijlen
Future Hotel Leader Award 2025: dit zijn de 10 genomineerden
Wereld te winnen voor whisky: 'Marge is gemiddeld paar euro per glas'
Vincent van Dijk over slaaptoerisme: 'Goede nachtrust steeds belangrijker'
Tips voor werken met Gen Z: 'Beweeg mee en verdiep je in hun wereld'
12 brouwers maken Rotterdam Bierstad
Wesley Huning nam zaak over van ouders: 'Verandering maakte hen nerveus'
Foodtrends 2025: deze vier gaan we terugzien!
Horecava-directeur Florentine Rijkmans: 'Dit jaar zijn de chefs de sterren'
Bartender Raquel Mendonça van Feijoa A'dam: ‘Er is ruimte voor vernieuwing’
De eggnog is een romige en zoete wintercocktail: hoe maak je 'm?
Dani Hoefnagels van Demain*, Cadzand over Michelinster: ‘Meer waardering’
Laatste column Herman Hell: 'Technologie is gamechanger voor horeca'
Ijs in cocktails: 5 tips voor het kiezen van de juiste ijsklontjes
Waarom maken klassieke desserts comeback? 'Nostalgie speelt rol'
Serveer in een handomdraai Koreaanse gerechten (+ gratis receptenboek)
Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca bekend
Chef Peter Edwards van Southern Cross koestert Misty Cove Wijnen
Welke melk voor cappuccino: 6 soorten op een rij + tips