openingen-en-design
Bouw van Spaarnwoude Park Hotel in Velsen-Zuid gaat door en opent in 2026
Op deze pagina lees je al onze artikelen over ondernemen.
Bouw van Spaarnwoude Park Hotel in Velsen-Zuid gaat door en opent in 2026
Wouter Verkerk: 'Geen volle zaak? Horeca moet anders leren rekenen’
Wouter Verkerk over social media-waardige zaken: horeca- of marketingtent?
Scheidend CRAFT-voorzitter Jos Oostendorp: “Het was een eer”
Herman Hell: 'Gasten aanspreken? Doodeng. Leer Gen Z offline te leven'
Nick Vrielink van Fitz's Bar in Amsterdam: 'Met een goede cocktail breek je het ijs’
Bartender Remco Babay opent Caffé Combo, Amsterdam: 'All day-hangout'
Jurrie van den Berg van Wander Island, Vinkeveen: 'De lifestyle, de sfeer, alles moet kloppen'
Hysterische horeca: deze 16 restaurants in NL hebben een over de top design
Sterrenchef Dick Middelweerd: 'Toen ik begon, noemde de chef me Zero'
Biercolumn: 'Lokale bieren bieden een kans voor mooie samenwerkingen'
Cocktailexperts over de markt: 'Aantal cocktails is geëxplodeerd'
Nieuwe restaurants Amsterdam: deze 43 zaken gingen onlangs open
Vincent van Dijk: 'Mixed-use buildings zijn interessante trend voor horecaondernemers'
Beluga Loves You* in Maastricht is gered van faillissement
Chaud Devant opent eigen brasserie in Amsterdam
Bierinnovatie Gutbier: alcoholvrij bier met probiotica
Gijsbregt Brouwer over de spritz: 'Dé zomerdrank van dit decennium'
Vier de zomer met KETEL 1 Hard Lemonade!
Horeca-inrichting: deze 5 zaken hebben een Scandinavisch interieur
Dit zijn de 10 beste groenterestaurants van Nederland
Wouter Verkerk: ‘Het is zomer, maar bereid je nú voor op je winterterras’
Wow! Dit is het nieuwe terras van Telstar Beach in Ermelo
Michelin voegt deze 12 restaurants toe aan hun gids voor juni 2024
Beachclubs Nederland: deze 5 nieuwe strandtenten wil je bezoeken
Hotel The Diamond en Grand Café Heineken Hoek in Amsterdam openen in augustus
Horeca-icoon Paul Fagel: 'Ik was een chef, geen ondernemer'
Zo breng je de smaken van het Midden-Oosten terug in gerechten
Roompot opent Marber Veluwe in Hoenderloo: luxueus adults-only resort
Nieuwe restaurants Almere: van strandbar tot Aziatisch streetfood
Belgische pokébowl-keten Hawaiian is in opmars: 2 nieuwe zaken in A'dam
Humphrey’s is populaire keten met acht restaurants: betaalbare en smaakvolle gerechten
Restaurant Ode opent in Dokkum met 5 luxe suites: 'Culinaire eindbestemming'
Casual fine dining-restaurant Rosemary opent in Joure
Vincent van Dijk: 'Hotels staan tegenwoordig voor kwaliteit, stijl en hoog niveau'
De Texelse Bierbrouwerij introduceert elke maand uniek bier: 'Texels Geheim'
Beste terrassen Amsterdam: 28x fijne plekken om buiten te zitten
Meer chefs werken met wilde planten: 'Ze zijn supergezond en lekker'
Horeca-inrichting: 5 restaurants met een bohemian interieur
Dit is de ideale oplossing voor horecalocaties zonder friteuse
Wijntrends van 2024: 'Rosé en lichtere wijnen deze zomer populairder'
Gijsbregt Brouwer: 'Shared dining en drinking populairder: faciliteer het'
Nieuwe champagnekoeler uitkomst voor Holland Casino Enschede
Who Ayam opent in Utrecht: 'Doel is om 70 locaties te openen'
Is er nog ruimte voor plant-based in de horeca? 'Ja, maar pak het anders aan'
Restaurant Jackies NYC in Deventer: 'Alsof je in New York bent'
Topchef Pascal Jalhay nieuwe culinair directeur bij Van Oys Maastricht Retreat
De beste tips voor een hogere snackomzet op het terras
Wijn schenken, bewaren en serveren: handige tips van experts
Drie vrienden openen Franse restobar Roux in Amsterdam
’t Slaakhuys heropend in Rotterdam: graffiti op de muren en kaart van sterchef
Restaurant en cocktailbar Celest opent in top van de Zalmhaven in Rotterdam
Misja Vorstermans: hoe geef je een eigen draai aan klassieke cocktails?
Ondernemers en topchefs over de belangrijkste foodtrends van 2024
Catharina Cramer van Warsteiner: 'Nederland is strategische proeftuin'
Vlaamse topchefs over culinaire trots en tradities: 'Leerzame lessen voor NL'
Horeca-inrichting: 5 restaurants met een nude interieur
Euro-Toques NL 2024: netwerken en culinair genieten
Leonardo Hotels neemt Zien Group over en voegt 12 hotels toe aan portfolio
Is er toekomst voor het Nederlandse oer-distillaat jenever? Dit zeggen de experts
Met vegan gebak maakt Willem-Pie Bakery in Amsterdam de wereld een stukje mooier
Restaurantketen De Beren opent nieuwe vestiging in Ypenburg, Den Haag
Ruby Hotels breidt uit en gaat nieuw hotel openen in Rotterdam
De complete beleving creëer je met licht, beeld en geluid!
Kratten Coca-Cola nu gemaakt van 97% gerecycled plastic
Vegitalian opent nieuwe locatie aan de Schiedamse Vest in Rotterdam
Dit is de lijst van '50 Best Restaurants 2024'
Horecabeurs BBB Maastricht dag eerder open voor fine dining liefhebbers
Restaurant Harper geopend in Den Haag: 'Historische plek'
Horeca-inrichting: 5 restaurants met een modern interieur
Misja Vorstermans: hoe krijg ik een goede schuimlaag op een cocktail?
Entree Awards 2024: dit is de jury!
Lukas Wiegman is beste sommelier van NL: ‘Je kunt alles bereiken wat je wilt’
Bierhotspot De Poshoorn: 'Maastrichtse zaak met rijke historie'
Biercolumn: 'Nederlandse bierwereld leeft, ondanks lastige tijden'
Herman Hell: 'De horeca is meest stabiele branche om in te werken en investeren'
Silver Beachclub opent binnenkort in leegstaand strandpaviljoen Scheveningen
Restobars zijn in trek: deze 18 zijn de moeite waard!
Flow the Collection neemt Hotel De Landmarke in Ootmarsum over