Promotioneel
Welke klassieke bieren zet je op de kaart in de horeca?
Op deze pagina lees je al onze artikelen over ondernemen.
Welke klassieke bieren zet je op de kaart in de horeca?
Wispe Brouwerij geeft Weesp kleur en smaak: 'Complete ervaring'
De Kromme Watergang*, Hoofdplaat: van 2 naar 0 naar 1 ster in één jaar tijd
Iers of Schots: de verschillen tussen whisky of whiskey
Horeca-inrichting: 5 horecazaken geïnspireerd op de roaring twenties
Wouter Verkerk over AI in de horeca: 'Niet meedoen, is geen optie'
Bespaar tijd in de keuken met kant-en-klare desserts van Milram
Waarom siropen onmisbaar zijn in cocktails (en hoe je ze maakt)
Ijskoffie on trend: verhoogt marge en verlengt het koffiemoment
Ontdek de smaak van Oma Bobs tijdens de Horecava 2025
Hoe groot is de impact van Ozempic? 'Restaurants ontwikkelen speciale menu's'
De borrelplank als troefkaart: zet in op smaak en beleving
Bartender Amilcar Goncalves van JackRabbit: ‘Ik blijf grenzen verleggen’
Bierglazen schoonmaken: met deze 5 tips glanzen je glazen weer
Biercocktails zijn booming: van Pornstar Beertini tot Black Velvet
Eten, zingen en zwaaien: 'De horeca en feestjes zijn gouden combi'
Iedereen aan de oesters: 'Zijn een must-have op de menukaart'
Dit is het programma van Mastercard Hotelnacht op 18 & 19 januari in A'dam
Zenith in Apeldoorn ontving eerste ster: ‘Verandert onze werkwijze niet’
Senior & Co: 'We brengen de unieke smaken van Curaçao naar de Nederlandse horeca'
Bieko Rindt van De Kleischuur, Gouda kookt weinig met zout: 'Wees creatief'
Wouter Verkerk: Klanten? Klanten? Wij hebben gasten!
Deze drie horecaconcepten zijn geopend in The Diamond in Amsterdam
Kerstcocktails voor de horeca: 5 op een rij
De wijntrends van 2025: bubbels en rosé vloeien het hele jaar
Kaja Interieurs verhuist van Rijssen naar Almelo
Restaurant Derk in Wekerom gebruikt nieuw dispenser-systeem van Remia
Patissiers inspireren miljoenen volgers online met viral desserts
Viper lanceert Hard Iced Tea in de varianten green tea lemon en mango
Bar Nola opent in Maastricht: ‘Alles draait om luxe en beleving’
De Kuyper breidt assortiment Batched Cocktails uit met nieuwe smaken
Raul Lansink over Engelstalig horecapersoneel: 'Dat waait niet over'
Zo verras je jouw gasten met unieke desserts
Wat is het geheim van nieuwe hippe Italiaanse restaurants?
Kevin Schlaman nieuwe chef-kok Restaurant Intens van Thermen Bussloo
Brits restaurant Williams Farmhouse in Amsterdam-Zuid
Yolande Vesters verkozen tot voorzitter Euro-Toques International
Cocktails met Rotterdamse branie: bar Ayla is eigenwijs en nooit saai
Negroni cocktail: recepten en geschiedenis
De kroket: een iconische snack met een verhaal
Meer gasten in je zaak? Heineken zet lokale horeca in de spotlights met gepersonaliseerde advertenties
Horeca richt zich steeds meer op giving back and doing good: waarom?
Restaurants in Londen: 39x inspirerende zaken die je wilt bezoeken
Inschrijving Dutch Beer Challenge 2025 geopend
25 Pizza Pollo Gelato in Hoofddorp geopend door BenKom Group
Wijnbars Amsterdam: 23x de leukste plekken
Meer fine dining in Friesland: ‘Het is de nieuwe culinaire bestemming’
'Met Nespresso Professional kan iedere horecazaak koffie van barista-kwaliteit serveren'
NBC Congrescentrum in Nieuwegein na brand gerestyled: ‘Licht is soms belangrijker dan het eten’
Brut Blond luidt jaar feestelijk uit
Nomi Leidseplein geopend in Amsterdam: Koreaanse BBQ, cocktails en muziek
Flor de Caña: 'Niet zomaar een rum, maar een bewuste keuze voor een betere wereld'
Misja Vorstermans: 'Zo krijg je meer marge op cocktails'
Grootste Sterrenrestaurant van Nederland: 27 t/m 30 maart in Wassenaar
Gijsbregt Brouwer: 'Lichte, frisse (Duitse) bieren steeds populairder'
Chez Nina in Amsterdam lanceert wintermenu: 'Feestelijk en vegetarisch'
Sander Spruijt van De Burgemeester* slaagt voor Meesterproef SVH Meesterkok
Dit zijn de trends voor (warme) dranken in 2025
Belgische Hawaiian Pokebowl opent 2 locaties in Rotterdam
Statiegeld op wijnflessen: duurzaam concept voor horeca
Meester-patissier Hidde de Brabander: 'Chefs, gooi die oogkleppen af!'
Barista Cafe opent in Hardenberg: 'Gezelligheid in het centrum'
Bartender Jimmy Hu over NL'se cocktailscene: ‘Nog in de beginfase’
15 Nederlandse restaurants opgenomen in de top-100 van We're Smart
Flore** in Amsterdam ondergaat renovatie en heropent in april 2025
WE ARE EDN opent in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Welk soort vlees past op jouw kaart? Horecaslagerij van Hees deelt tips
Hoe wordt sherry gemaakt, welke soorten zijn er en hoe serveer je het?
Mediterrane restobar Vivid opent in Utrecht
Oud Tivoli in Utrecht: dit zijn de plannen
Pop-up Fundamentel.eatery opent in Groot Handelsgebouw Rotterdam
De sommelier is vrij: hoe vang je dit op en houd je gasten tevreden?
Rick Kempen over biertrends 2025: herwaardering van klassieke bierstijlen
Maretti Lighting: Ultieme sfeer met lichtarchitectuur op maat
Wereld te winnen voor whisky: 'Marge is gemiddeld paar euro per glas'
Vincent van Dijk over slaaptoerisme: 'Goede nachtrust steeds belangrijker'
12 brouwers maken Rotterdam Bierstad
Restobars zijn in trek: deze 25 zijn de moeite waard
RNGRZ: een duurzame social hub in Alkmaar