Wijn
Verrijk je wijnkaart: Languedoc als betaalbaar alternatief
Verrijk je wijnkaart: Languedoc als betaalbaar alternatief
Cocktailbar Celest opent in top van de Zalmhaven in Rotterdam
De sommelier vrij? Zo vang je dit op en houd je gasten tevreden
Future Hotel Leader Award 2025: dit is de top 3
Ondernemerslessen van Rein Rambaldo en Ray Klaassens: ‘Klaag nooit over fouten’
Bitterzoete kruidenlikeur Amaro uit Italië: van digestief tot cocktailhit
Gasterij Het Middenplein in Enter: genieten in sfeervolle omgeving
Mario in Neck klaar voor nieuw hoofdstuk: jongste broer Uva aan het roer
Yaron Jansen wint F&B Professional of the Year 2025
Winnaars Horecava Awards 2025: SNACKWITHBENEFITS en Vegan Visboer
KHN: 2024 was een uitdagend horecajaar, 2025 biedt volop kansen
Wereld te winnen voor whisky: 'Marge is gemiddeld paar euro per glas'
Zakelijke hotels worden trendy: yogasessies met collega's en hippe bars
FoodService Instituut: 'Veel Nederlanders vinden uit eten gaan te duur geworden'
Registreer je hier gratis voor Horecava 2025 van 13 t/m 16 januari
Kom langs bij Entree Magazine op de Horecava 2025!
Nanne Dries van Záálig Eten & Drinken: ‘KHN onmisbaar als (online)kennisbank’
HotelloTOP viert 20-jarig jubileum tijdens HotelloTOP Year Event in RAI Amsterdam
Topondernemers over 2025: ‘Horeca gaat terug naar de basis’
Speakeasy cocktailbar Somewhere in the Middle open in Maastricht
Welke kansen biedt AI in de horeca? 'Nu al tot 40% minder waste'
De Hondekop: nieuw café-restaurant in voormalig NS-gebouw in Utrecht
Horeca cao: is een preventiemedewerker verplicht en wie stel ik aan?
Arla JÖRÐ Haver Barista voor de perfecte latte art: 'Plantaardige oplossing voor barista’s'
Kans voor horecaondernemers: bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Nieuwe restaurants Maastricht: deze 11 zijn net óf bijna open
ABN AMRO: 'Record aantal horecafaillissementen in 2025'
Wat zijn de inrichtingseisen van een horecazaak?
Een goed getapt glas bier maakt het verschil: train je horecamedewerkers
De Keukenmanager zorgt voor een slimmere keuken en hogere marges
Raquel Mendonça van Feijoa, Amsterdam: ‘Gasten hunkeren naar beleving’
Beer with benefits: eiwitrijk en non-alcoholic
Satelliet geeft interieurs sophisticated touch met deze opvallende designstromingen
Nars Hemelrijk en Benjamin van Roekel openen Petit Heemelrijck en Bakkerij Heemelrijck in Amsterdam
HotelloTOP Year Event op de Horecava: netwerken voor Hotello's
Bar Nola geopend in Maastricht: elegantie met een wereldse twist
Thee als cocktailingrediënt: 'Veelzijdig, duurzaam, vernieuwend'
Zorg dat de werkvloer ook veilig is voor horeca-leveranciers
Nominatieronde Independent Hotel Show Awards open tot 8 januari
Welke klassieke bieren zet je op de kaart in de horeca?
Je eigen horecazaak starten: hoe betaal je dat?
Wispe Brouwerij geeft Weesp kleur en smaak: 'Complete ervaring'
Personeelstekort in de keuken? Voorkom uitval met deze 8 tips
Iers of Schots: de verschillen tussen whisky of whiskey
Chick&Cheez, DRIPPY’S en meer: BN'ers openen steeds vaker horeca
Ijskoffie on trend: verhoogt marge en verlengt het koffiemoment
Horeca-inrichting: 5 horecazaken geïnspireerd op de roaring twenties
Terugblikken op 2024: dit zijn de 10 meestgelezen artikelen
Waarom siropen onmisbaar zijn in cocktails (en hoe je ze maakt)
Slimme horeca-app Wizzflix zorgt voor 12% meer omzet
Horeca cao: het minimumloon in de horeca per 1 januari 2025
Waarom horecaondernemers zweren bij nieuwsbrieven: 'Meer reserveringen'
Het nieuwe uitgaan: restaurants en bars krijgen vaker 'club vibes'
Bartender Amilcar Goncalves van JackRabbit: ‘Ik blijf grenzen verleggen’
Bierglazen schoonmaken: met deze 5 tips glanzen je glazen weer
Broadway al 30 jaar een begrip in Utrecht: 'Ruim 20% keert regelmatig terug'
Biercocktails zijn booming: van Pornstar Beertini tot Black Velvet
Dit is het programma van Mastercard Hotelnacht op 18 & 19 januari in A'dam
Senior & Co: 'We brengen de unieke smaken van Curaçao naar de Nederlandse horeca'
Met de app Tap to Pay is er geen los pinapparaat meer nodig in de horeca
Deze drie horecaconcepten zijn geopend in The Diamond in Amsterdam
Kerstcocktails voor de horeca: 5 op een rij
Van der Valk is de hotelketen met de meest loyale klanten
De Eendracht groeit door: straks 10 locaties, maar noem het géén keten
De wijntrends van 2025: bubbels en rosé vloeien het hele jaar
O3Clean: Duurzaam schoonmaken met ozonwater
Kaja Interieurs verhuist van Rijssen naar Almelo
Feestdagenstress vermijden: 8 tips voor de horeca
Viper lanceert Hard Iced Tea in de varianten green tea lemon en mango
De Kuyper breidt assortiment Batched Cocktails uit met nieuwe smaken
Band met gasten versterken door cryptomunt? Paindemie, Amsterdam doet het
Wat is het geheim van nieuwe hippe Italiaanse restaurants?
Marketingbureau NITRO: ‘Als je als ondernemer grote dromen hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres’
Brits restaurant Williams Farmhouse in Amsterdam-Zuid
Ben jij scherp in de keuken? Test je Reflex bij Tork op Horecava 2025
Cocktails met Rotterdamse branie: bar Ayla is eigenwijs en nooit saai
Negroni cocktail: recepten en geschiedenis
Eigenaren van De Veranda in Amsterdam: 'Een gemotiveerd team is alles'
Waarom openen meer Nederlandse ondernemers een restaurant op Curaçao?