Bier
Biercocktails zijn booming: van Pornstar Beertini tot Black Velvet
Biercocktails zijn booming: van Pornstar Beertini tot Black Velvet
Dit is het programma van Mastercard Hotelnacht op 18 & 19 januari in A'dam
Senior & Co: 'We brengen de unieke smaken van Curaçao naar de Nederlandse horeca'
Met de app Tap to Pay is er geen los pinapparaat meer nodig in de horeca
Deze drie horecaconcepten zijn geopend in The Diamond in Amsterdam
Kerstcocktails voor de horeca: 5 op een rij
Van der Valk is de hotelketen met de meest loyale klanten
De Eendracht groeit door: straks 10 locaties, maar noem het géén keten
De wijntrends van 2025: bubbels en rosé vloeien het hele jaar
O3Clean: Duurzaam schoonmaken met ozonwater
Kaja Interieurs verhuist van Rijssen naar Almelo
Wispe Brouwerij geeft Weesp kleur en smaak: 'Complete ervaring'
Feestdagenstress vermijden: 8 tips voor de horeca
Viper lanceert Hard Iced Tea in de varianten green tea lemon en mango
Bar Nola opent in Maastricht: ‘Alles draait om luxe en beleving’
De Kuyper breidt assortiment Batched Cocktails uit met nieuwe smaken
Band met gasten versterken door cryptomunt? Paindemie, Amsterdam doet het
Wat is het geheim van nieuwe hippe Italiaanse restaurants?
Marketingbureau NITRO: ‘Als je als ondernemer grote dromen hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres’
Brits restaurant Williams Farmhouse in Amsterdam-Zuid
Ben jij scherp in de keuken? Test je Reflex bij Tork op Horecava 2025
Cocktails met Rotterdamse branie: bar Ayla is eigenwijs en nooit saai
Negroni cocktail: recepten en geschiedenis
Eigenaren van De Veranda in Amsterdam: 'Een gemotiveerd team is alles'
Waarom openen meer Nederlandse ondernemers een restaurant op Curaçao?
Horeca cao: het minimumloon in de horeca per 1 januari 2025
Meer gasten in je zaak? Heineken zet lokale horeca in de spotlights met gepersonaliseerde advertenties
Restaurants in Londen: 39x inspirerende zaken die je wilt bezoeken
Inschrijving Dutch Beer Challenge 2025 geopend
25 Pizza Pollo Gelato in Hoofddorp geopend door BenKom Group
Wijnbars Amsterdam: 23x de leukste plekken
'Met Nespresso Professional kan iedere horecazaak koffie van barista-kwaliteit serveren'
Lastige gasten in de horeca? Zo ga je ermee om
NBC Congrescentrum in Nieuwegein na brand gerestyled: ‘Licht is soms belangrijker dan het eten’
Brut Blond luidt jaar feestelijk uit
Nomi Leidseplein geopend in Amsterdam: Koreaanse BBQ, cocktails en muziek
Flor de Caña: 'Niet zomaar een rum, maar een bewuste keuze voor een betere wereld'
Strandpaviljoen Paal 19 in De Koog op Texel verwoest door grote brand
Misja Vorstermans: 'Zo krijg je meer marge op cocktails'
Menukaart maken horeca: speel in op psychologie van de gast
Dit zijn de trends voor (warme) dranken in 2025
Belgische Hawaiian Pokebowl opent 2 locaties in Rotterdam
Vincenzo Capuano opent restaurant in Amsterdam: 'Pizza is mijn erfgoed'
Statiegeld op wijnflessen: duurzaam concept voor horeca
Locatie belangrijkste factor bij keuze voor restaurantketen
Barista Cafe opent in Hardenberg: 'Gezelligheid in het centrum'
Bartender Jimmy Hu over NL'se cocktailscene: ‘Nog in de beginfase’
WE ARE EDN opent in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Mario in Neck klaar voor nieuw hoofdstuk: jongste broer Uva aan het roer
Hoe wordt sherry gemaakt, welke soorten zijn er en hoe serveer je het?
Mediterrane restobar Vivid opent in Utrecht
Oud Tivoli in Utrecht: dit zijn de plannen
Pop-up Fundamentel.eatery opent in Groot Handelsgebouw Rotterdam
Horecava Awards 2025: dit zijn de genomineerden
De sommelier is vrij: hoe vang je dit op en houd je gasten tevreden?
Utrechtse Horeca Groep groeit, maar plezier staat voorop: ‘Dit is onze stad'
Rick Kempen over biertrends 2025: herwaardering van klassieke bierstijlen
Future Hotel Leader Award 2025: dit zijn de 10 genomineerden
Maretti Lighting: Ultieme sfeer met lichtarchitectuur op maat
Wereld te winnen voor whisky: 'Marge is gemiddeld paar euro per glas'
Tips voor werken met Gen Z: 'Beweeg mee en verdiep je in hun wereld'
12 brouwers maken Rotterdam Bierstad
Restobars zijn in trek: deze 25 zijn de moeite waard
RNGRZ: een duurzame social hub in Alkmaar
Wesley Huning nam zaak over van ouders: 'Verandering maakte hen nerveus'
Binnenkijken bij Rivièra: Franse en Italiaanse sferen in Ouderkerk
Horecava-directeur Florentine Rijkmans: 'Dit jaar zijn de chefs de sterren'
LouLou in Eindhoven: een funky stamcafé met internationale allure
Bartender Raquel Mendonça van Feijoa A'dam: ‘Er is ruimte voor vernieuwing’
De eggnog is een romige en zoete wintercocktail: hoe maak je 'm?
Hotel & Wellness Zuiver in Amsterdam opent nieuw restaurant
Entree Awards 2024: Foto-album
Ijs in cocktails: 5 tips voor het kiezen van de juiste ijsklontjes
Robin Bravenboer is Horecaondernemer van het Jaar 2024
Van Heeckeren op Ameland heeft Beste Jaarrond Terras 2024
1NUL8 Basement in Rotterdam is Best Dine & Drink Concept >125 guests 2024
Duke of Tokyo in Rotterdam is Best New Entertainment Concept 2024
LuminAir in Amsterdam is Best New Cocktailbar 2024
Mairie in Berkel en Rodenrijs is Best Dine & Drink Concept 100-125 guests 2024