Het aantal veganisten, vegetariërs en flexitariërs blijft stijgen. Niet zo gek dus dat ook de vraag naar plantaardige gerechten stijgt. De bekende bakkerij Carl Siegert speelt daarop in. Met de Ballon Veganioche (verkrijgbaar in 35 gram en 75 gram) is er nu een plantaardige brioche voor de horeca. Vraag hier óf via de link beneden een gratis proefpakket aan om te proeven of het iets voor jou is!
Hoofdfoto: de Ballon Veganioche van Carl Siegert
Tijdens de Horecava, in januari in de Amsterdamse RAI, was de vegan brioche van Carl Siegert een hit. Niet zo gek: steeds meer consumenten willen vanwege gezondheid, dierenwelzijn, duurzaam en smaak vegan eten. Bied daarom als horecaondernemer keuze met gezonde, vegetarische en veganistische gerechten: voor iedere gast wat wils!
De nieuwe 'Ballon Veganioche' van Carl Siegert is een product waarmee dat kan. Het deeg van de plantaardige biologische brioche is verrijkt met plantaardige margarine en rietsuiker. Door dit deeg op een speciale manier te draaien evenaart het de luchtige structuur en de zoetige smaak van een 'gewone' brioche.
Met de Ballon Veganioche serveer je een premium vegan burgerbroodje. Heerlijk luchtig en lichtzoet van smaak met een decoratie van wit en zwart sesamzaad. En makkelijk: de Ballon Veganioche is na het ontdooien ready to use.
Naast de Ballon Veganioche van 75 gram zijn er ook Mini Veganioche broodjes verkrijgbaar van 35 gram.
Het perfecte broodje is licht geroosterd. Dit maakt het broodje lekker krokant, geeft een lekkere toast smaak en voorkomt dat de saus in het broodje trekt. Vraag hieronder een proefpakket aan!
Wil je kennis maken met Ballon Veganioche of Mini Veganiochebroodjes? Vraag dan hier je sample aan.