promotioneel
Bij Little Italy in Amersfoort en Thermen Berendonck in Wijchen gebruiken ze de smaakmakers van Lisimo. Van koelverse mediterraanse pesto's en tapenades, tot dips en spreads. “De producten geven onze gerechten een kick in smaak en kleur.”
Openingsfoto: Thermen Berendonck (links) en Little Italy (rechts)
Younes Bittich, eigenaar van brasserie Little Italy in Amersfoort: “Tot vijf jaar geleden maakten we onze pesto zelf, maar door de aanhoudende drukte wilde ik een kant-en-klaar alternatief. Onze chef was niet meteen enthousiast: ‘Zo kan ik mijn kwaliteit niet garanderen’, was zijn eerste reactie. We hebben in een maand wel vijftien pesto’s getest. De basilicumpesto van Lisimo was voor ons de ultieme winnaar. De smaak is altijd on point: vol en rijk.
Je proeft de verse basilicum terug met op de achtergrond cashewnoten en kaas. De structuur en kleur zijn perfect en blijven dat ook. En 100% natuurlijke ingrediënten, dus geen toevoegingen die niet in een pesto thuishoren. Onze chef is inmiddels ook overstag en fan, maar wel onder één voorwaarde: we gebruiken Lisimo óf we maken het zelf.”
*De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.
Lisimo maakt koelverse mediterraanse pesto’s, tapenades, dips en spreads – speciaal voor chefs die smaak waarderen. Wie onze smaakmakers proeft, waant zich meteen in het zonnige zuiden. Van basilicumpesto tot krachtige tapenades; onze producten voegen diepgang toe aan borrelplanken, broodjes en gerechten. Met Lisimo bied je jouw gasten de hoogste kwaliteit verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen of kleurstoffen en zonder pasteurisatie. Benieuwd wat de mediterraanse smaakmakers van Lisimo voor jouw keuken kunnen betekenen?
Ontdek meer op lisimo.nl
Arvid Hubers van Thermen Berendonck in Wijchen: “Ik wil de allerbeste horecabeleving binnen wellness in Nederland creëren. Alles moet wow zijn. Van de sauna tot het restaurant.” Als kok gaat Hubers altijd voor de smaak, maar in zijn rollen als inkoper en F&B-manager is hij ook kritisch op de prijs en consistente gastbeleving. “Ik ga met elke producent aan tafel. Ik wil elk product eerst uitvoerig proeven met het keukenteam en testen met gasten. De keuze voor Lisimo is jaren geleden al gemaakt en nooit veranderd."
"Ik wil de puurheid, frisse smaken en kleur van verse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Zo’n DKW-potje vol conserveringsmiddel geeft je gerecht geen kick. De producten van Lisimo doen dat wel. Zo serveren wij jaarrond de smaak en kwaliteit van zelfgemaakt, met het gemak en de snelheid van kant-en-klaar.”