Gastvrij Rotterdam: registreer nu gratis en ontdek de nieuwste groene initiatieven

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam: registreer nu gratis en ontdek de nieuwste groene initiatieven

Pure, onbewerkte producten winnen de laatste jaren flink aan populariteit in de horeca. Al sinds 2019 host Gastvrij Rotterdam een paviljoen waar het meest complete overzicht van verantwoorde en plantaardige producten en leveranciers in de spotlights staan. In het Plant-Based-Pavilion, voorheen Vegan Taste Lab, laten plant-based leveranciers aan je zien en proeven wat allemaal mogelijk is. In het naastgelegen ‘Dit Smaakt Naar Meer!’ paviljoen worden lezingen en workshops gegeven die bij dit onderwerp aansluiten. Registreer jezelf als lezer van Entree hieronder gratis voor Gastvrij Rotterdam!

Gratis toegang als lezer van Entree

Start het najaar goed met een bezoek aan Gastvrij Rotterdam en leer alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca en hospitality. Als lezer van Entree Magazine registreer je jezelf nu kosteloos!

Registreer hier gratis

Ook jouw producten tonen?

Bekende plant-based leveranciers als Sparc Kitchen, Captain Food, Brandplant, HL Hall International, Beyond Meat EU, Rival Foods, Groentegoed, Crunchi Food, Uhhmami, Rootzz of Nature en SoofDrinks hebben hun deelname al bevestigd. Hoor jij hier met jouw producten ook tussen? Goed nieuws! Gastvrij Rotterdam heeft nog enkele plekken beschikbaar. Bekijk hier de mogelijkheden of neem direct contact op met het team via info@gastvrij-rotterdam.nl

Finale Green Chef’s Hat

Bezoekers van Gastvrij Rotterdam kunnen de komende editie weer een bruisend programma verwachten. Of je nu bartender, sommelier, chef, manager of ondernemer bent, voor ieder segment zijn er interessante sessies. Zo staat op de tweede beursdag de finale van The Green Chef’s Hat gepland, een internationale 100% plantaardige kookwedstrijd, met als doel aandacht voor de plantaardige keuken te vergroten. Op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam zullen de chefs voor het oog van de bezoeker de meest smaakvolle gerechten bereiden. En dat volledig plant-based.

 

'Mooi om te zien hoe creatief jonge mensen met groente omgaan'

Frank Fol, juryvoorzitter van de Green Chef’s Hat, “We hebben hier de eerste finale in Rotterdam gedaan, met dus alleen maar plantaardige producten: mooi om te zien hoe creatief jonge mensen met groente omgaan.” Inmiddels zijn de chefs die deelnemen aan de finale op Gastvrij Rotterdam ook bekend.

*Tekst loopt verder onder de foto.

Gastvrij-Rotterdam-Dit-Smaakt-Naar-Meer-Paviljoen (4)
Winnaar Green Chef's Hat Yornie van Dijk van Basiliek* in Harderwijk

Gaia Green Awards

Dit jaar host Gastvrij Rotterdam alweer de negende editie van de Gaia Green Awards. Deze award wordt uitgereikt aan horecabedrijven uit België en Nederland die uitblinken op het gebied van duurzaam ondernemen. De Gaia Green Awards worden uitgereikt in de volgende categorieën: hotels, restaurants/strandpaviljoens en MICE-locaties (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions). In de afgelopen jaren hebben tientallen bedrijven om de award gestreden en zijn er prachtige winnaars aangewezen.

Naast de finale van The Green Chef’s Hat en de Gaia Green Awards host Gastvrij Rotterdam nog vele andere culinaire wedstrijden en finales: de Bocuse d’Or Finale, de finale van Wijnvrouw van het Jaar, de voorrondes van de HANOS Gouden Koksmuts en Smaakmakers Challenge, Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs, NK Oestersteken, Euro-Toques Young Chef Award en het NK Sabreren.

Gastvrij-Rotterdam-Dit-Smaakt-Naar-Meer-Paviljoen (3) Gastvrij-Rotterdam-Dit-Smaakt-Naar-Meer-Paviljoen (2)

Over Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé vakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Van 23 tot en met 25 september zullen de beurshallen van Rotterdam Ahoy zijn gevuld met ruim 500 exposanten. Zij bieden een compleet overzicht van het aanbod food en non-food producten en diensten. De beurs verwelkomt ieder jaar zo een 18.000 professionals, variërend van eigenaren en managers tot chefs, sous-chefs en sommeliers.

Artikel delen