advertorial

HANOS partner van Nederlandse Michelin-uitreiking op 7 oktober

Michelin-uitreiking

HANOS partner van Nederlandse Michelin-uitreiking op 7 oktober

En de winnaar is… Op maandag 7 oktober zijn alle ogen gericht op de top van gastronomisch Nederland tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Michelinsterren. Dit jaar is HANOS voor het eerst officieel partner van Michelin. Salesdirecteur Valentijn van der Beek vertelt over deze bijzondere samenwerking. 

Hoofdfoto: uitreiking Michelin vorig jaar

Directeur HANOS

Een wereld aan smaken, ingrediënten en innovaties beschikbaar maken voor iedere foodprofessional. Dat is de missie van HANOS. De internationale groothandel doet dit onder andere door verschillende samenwerkingen in de gastronomie. Van der Beek: “Alle samenwerkingen binnen de gastronomie (zoals bijvoorbeeld: HANOS Gouden Koksmuts en De Lekkerste Wedstrijden) zijn er altijd op gericht om elkaar te versterken. Het is van groot belang dat we om ons heen blijven kijken en met onze partners activiteiten initiëren voor een toekomstbestendige gastronomie. We zien het als onze taak om de horeca hierin te ondersteunen.”

Onderscheidend vermogen

Het partnerschap met Michelin is een waardevolle toevoeging voor HANOS. “Het maakt ons plaatje compleet,” zegt Van der Beek. “Onderscheidend vermogen is cruciaal in de gastronomie, en met ons uitgebreide assortiment en onze expertise ondersteunen we professionals hierin. Waarden die ook duidelijk naar voren komen bij Michelin.” 

Bekroning van vakmanschap

Van der Beek beschouwt de aanstaande uitreiking als een bijzonder moment voor de gastronomie. “De beloningen vanuit Michelin zijn een bekroning voor het harde werk van al die horecazaken. Het blijft indrukwekkend om te zien hoe horecaprofessionals met passie hun onderscheidend vermogen tonen. Zeker in deze tijd. Met de huidige uitdagingen als de personeelskrapte en hogere lasten, is presteren nog uitdagender geworden.”

In het zonnetje gezet 

Wat kunnen we verwachten van HANOS tijdens de komende Michelin-uitreikingen in Maastricht? “In samenwerking met lokale chefs verzorgen wij het galadiner voor 900 genodigden. Na de uitreiking bezoeken we de winnaars om persoonlijk de schildjes te overhandigen. Maar het allerbelangrijkste is dat deze avond de topprestaties binnen de Nederlandse gastronomie in de schijnwerpers staan. Dat verdient eenieder. En HANOS is trots om hiervan deel uit te mogen maken!” 

Artikel delen