De genomineerden F&B Prof of the Year zijn...

De genomineerden F&B Prof of the Year zijn...

De genomineerden van de verkiezing AF&BM Professional of the Year zijn bekend.

De jaarlijkse competitie is een initiatief van de AF&BM, hét netwerk voor F&B professionals. De negen genomineerden die de komende weken met elkaar de strijd aangaan staan hieronder. Stemmen op jouw favoriet kan vanaf 16 december via deze link.

Agnes Raggers | F&B Manager | Mooirivier Hotel & Congres | Dalfsen
Dirk Peters | Restaurant Manager | The Roast Room | Amsterdam
Wouter Schoemaker | F&B Manager | Hutten voor Microsoft en Spaces  | Schiphol
Otto van Dam | Director of F&B | W Amsterdam
Bart Vanderstukken | F&B Manager/gastheer | Kruisherenhotel | Maastricht
Niels Leijssenaar | Bedrijfsleider | Ron Gastrobar Indonesia Downtown | Amsterdam
Cyril Stouten | F&B Director | Park Plaza Victoria Amsterdam
Nina Vogels | Horeca Manager | Kasteel Heeswijk | Heeswijk – Dinther
Brecht Veenman | F&B Manager | Carlton President Hotel Utrecht

Aanstekelijk enthousiasme

Bij deze wedstrijd gaat de AF&BM op zoek naar de professional die gastheer/-vrouw pur sang is en die dag in dag uit laat zien dat hij/zij met aanstekelijk enthousiasme een echte motivator en coach is voor zijn/haar team. De afgelopen maanden heeft de AF&BM via diverse media opgeroepen tot het nomineren van vakgenoten. Het niveau van de verkiezing is dit jaar weer bijzonder hoog: van het noordelijke Dalfsen tot het zuidelijke Maastricht zijn professionals uit gerenommeerde hospitality organisaties genomineerd, met een opvallend groot aantal uit Amsterdam. En uit de breedte van de branche zijn F&B professionals vertegenwoordigd: hotellerie, restaurants op hoog niveau, bedrijfscatering en zelfs een kasteellocatie.

Het verloop van de verkiezing:

*Vanaf 16 december kan via www.afbm.nl gestemd worden op jouw favoriet;
*Op woensdag 15 januari wordt de top drie met de meeste stemmen bekend gemaakt op de Horecava. Deze drie gaan door naar de finale;
*Op maandag 20 januari bezoekt de vakjury de finalisten in de organisaties waar zij werkzaam zijn. Tijdens dit bezoek presenteren de finalisten zich, waarna de vakjury de winnaar bepaalt;
*Op 25 januari wordt, tijdens het AF&BM jaargala in Hotel Okura Amsterdam, de award uitgereikt aan de F&B Professional of the Year 2020.

Tijdens de verkiezing zal de jury dit jaar goed letten op hoe de professionals omgaan met uitdagingen op de arbeidsmarkt. Hoe vinden, binden en boeien zij hun medewerkers en hoe gaan zij om met het spanningsveld tussen vaste en flexibele arbeid. En natuurlijk zal er ook weer aandacht zijn voor de sociaal maatschappelijke thema’s zoals minder en verantwoord alcoholgebruik en de gasten enthousiasmeren voor duurzame en gezonde voeding.

De vakjury bestaat dit jaar uit:

Maarten Wessels – Wessels Trainingen
Iris Kranenburg – Entree Magazine
Paul Sprakel – Hospitality Management
Demian van der Reijden – Misset Horeca
Maaike de Reuver – Food Inspiration
Lieke van Weerdenburg – Van der Valk Uden Veghel – F&B Professional of the Year ‘19

Zeven van de negen genomineerden waren aanwezig bij de bekendmaking: v.l.n.r: Brecht Veenman, Otto van Dam, Agnes Raggers, Dirk Peters, Nina Vogels, Bart Vanderstukken en Wouter Schoemaker.

Tags: 
Artikel delen