promotioneel
Bij Restaurant Tannay in Amsterdam, dat afgelopen mei werd geopend, staat de klassieke Franse keuken centraal. Niemand minder dan tv-chef Alain Caron leidt samen met chef Thomas Demuth deze nieuwe culinaire hotspot. De focus is helemaal gericht op kwaliteit en dat wil het restaurant ook uitstralen in de presentatie van het keukenteam. Met de nieuwe duurzame koksbuis Chef Jacket Noble SFX White van Chaud Devant, ontworpen sámen met Alain Caron, combineren chef Thomas Demuth en zijn team stijl met comfort.
De gerechten die Thomas Demuth op de kaart zet, zijn gebaseerd op authentieke ingrediënten. Hij ontwikkelde zijn kennis in toprestaurants in Parijs en brengt met menu’s waarin zijn jeugdherinneringen aan de Bourgogne terugkomen, een stukje Frankrijk naar Amsterdam. Hij richt zich op seizoensgebonden en lokale ingrediënten en presenteert de gerechten in een vijfgangen-chef's menu of à la carte.
De wijnkaart, met een selectie uit Bourgogne, Loire en Champagne, is een mooie aanvulling op de Franse gerechten. Tannay biedt de gasten een warme sfeer in een interieur dat een moderne uitstraling heeft, maar dat zeker ook traditionele elementen bevat.
*De tekst gaat verder onder de afbeelding.
Voor een restaurant dat waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling, is de keuze voor de juiste werkkleding erg belangrijk. Zo kwam voor het keukenteam van Tannay het Chef Jacket Noble SFX White van Chaud Devant in beeld. Deze koksbuis, die een mix van stijl, comfort en duurzaamheid biedt, is chefs als Thomas Demuth en Alain Caron op het lijf geschreven.
Met zijn stijlvolle kraag, chique manchetten en luxe contraststof met satijnstreep geeft het Chef Jacket Noble een professionele uitstraling. De koksbuis is gemaakt van deels biologisch katoen en voorzien van een jersey achterkant voor bewegingsvrijheid, en dus ontworpen voor lange, intensieve dagen in de keuken.
*De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.