Tot en met 30 januari serveert restaurant TOZI Vondelpark in Amsterdam, aan de Koninginnenweg, een truffelmenu. In de gerechten wordt gebruikgemaakt van zwarte truffel. In de keuken staat Giacomo Tasca.
Hoofdfoto gemaakt door: Rachel Ecclestone (@rachelecclestone)
Gasten beginnen het diner met knapperige courgette fritti en truffelmayonaise. Vervolgens geniet je vanwordt er kippenleverpaté met zwarte truffel, geroosterd briochebrood en een vleugje wildebessencompote geserveerd. Tot slot komen de hoofdgerechten. Deze bestaan uit de zwarte truffelrisotto, een romige risotto. Daarna volgt de langzaam gegaarde ossestaart met bloemkoolschuim, een jus en een touch van zwarte truffel.
Eerder spraken we chef Giacomo Tasja. Hij zei toen: "Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met smaakcombinaties en bereidingen", zegt de chef-kok. "In de keuken proberen we veel uit met nieuwe producten. Door samen met het team te sparren doen we veel inspiratie op. Maar ook op de markt of tijdens een wandeling door het Vondelpark, doe ik ideeën op." Giacomo heeft geen signature dish. “Elk gerecht dat wij serveren is een gerecht waar ik honderd procent achter sta. Eén gerecht uitkiezen is onmogelijk.”