Op 26 mei 2025 vindt in de Wintertuin en de Grand Ballroom van het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam het evenement: 'Tien jaar The White Room Michelin Festival' plaats. Tijdens dit jubileumevenement verwelkomt de Wintertuin en de Grand Ballroom meer dan 15 Michelin-sterrenchefs uit binnen- en buitenland, die hun Signature Dish presenteren bij een eigen food station.
De 19e-eeuwse Wintertuin en Grand Ballroom, met indrukwekkend glaswerk en smeedijzeren details, vormen het decor voor deze avond met de foodstations die symbool staan voor een informele festival vibe. Tijdens het festival wordt het 10-jarig jubileum gevierd van THe White Room, waarbij streetfood-concept wordt ervaren en de gasten langs de verschillende stations lopen om kennis te maken met de gerechten.
Elk gerecht wordt zorgvuldig samengesteld door de deelnemende sterrenchefs en geserveerd met bijpassende wijnen, geselecteerd door gerenommeerde sommeliers.
Onder de sterrenchefs bevinden zich:
Chef de Cuisine Tristan de Boer (links) en culinair adviseur Jacob Jan Boerma (rechts).