The White Room viert 10-jarig jubileum met Michelin-festival in Krasnapolsky Amsterdam

Gepubliceerd op: 4 april 2025

The White Room viert 10-jarig jubileum met Michelin-festival in Krasnapolsky Amsterdam

Op 26 mei 2025 vindt in de Wintertuin en de Grand Ballroom van het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam het evenement: 'Tien jaar The White Room Michelin Festival' plaats. Tijdens dit jubileumevenement verwelkomt de Wintertuin en de Grand Ballroom meer dan 15 Michelin-sterrenchefs uit binnen- en buitenland, die hun Signature Dish presenteren bij een eigen food station.

 

Streetfood op sterrenniveau

De 19e-eeuwse Wintertuin en Grand Ballroom, met indrukwekkend glaswerk en smeedijzeren details, vormen het decor voor deze avond met de foodstations die symbool staan voor een informele festival vibe. Tijdens het festival wordt het 10-jarig jubileum gevierd van THe White Room, waarbij streetfood-concept wordt ervaren en de gasten langs de verschillende stations lopen om kennis te maken met de gerechten.

Elk gerecht wordt zorgvuldig samengesteld door de deelnemende sterrenchefs en geserveerd met bijpassende wijnen, geselecteerd door gerenommeerde sommeliers.

Krasnapolsky-Amsterdam
Krasnapolsky Amsterdam

De sterrenchefs

Onder de sterrenchefs bevinden zich:

  • Culinair adviseur van The White Room Jacob Jan Boerma*** (bovendien ook chef van Restaurant Fine Fleur*) 
  • Chef de Cuisine Tristan de Boer van The White Room*.
  • Stefan Heilemann van Restuarant Widder** (CH),
  • Benoit Carcenat- Restaurant La Table de Valrose** (FR) 
  • Thomas Buehner - Restaurant La Vie*** (DE).
Op 26 mei staan er meer dan 15 sterrenchefs klaar om een onvergetelijke avond samen te koken. Een mogelijkheid om kennis te maken met een ensemble van internationale sterrenchefs op wereldniveau.
 
Jacob-Jan-Boerma-en-Tristan-de-Boer

Chef de Cuisine Tristan de Boer (links) en culinair adviseur Jacob Jan Boerma (rechts).  

Restaurantgedeelte-en-gerecht-Krasnapolsky
Artikel delen