Traiteur de Paris helpt horecaprofessionals wereldwijd bij het vervaardigen van patisserie en hoogstaande traiteurproducten. Het bedrijf, dat inmiddels beschikt over drie productieateliers, is opgericht door ondernemer en visionair Denis Pinault en groot creatief chef-patissier Yann Le Moal. Maak kennis met Traiteur de Paris en ontdek hieronder meer over enkele bestsellers.
Het is 1995, twee mannen met een vurige passie ontmoeten elkaar; Denis Pinault en Yann Le Moal. De één is een jonge ondernemer en visionair terwijl de ander al een grote creatieve chef-patissier is.
Beiden worden gedreven door de zin en ambitie om de Franse Gastronomie en “d’art de vivre” uit te dragen. Door die gedeelde geestdrift worden ze spontaan naar elkaar toe getrokken. Ze weten het dan nog niet, maar datzelfde jaar zal het begin zijn van een groot avontuur.
Om aan de steeds groter wordende vraag te beantwoorden en de hoogwaardige kwaliteit van zijn creaties te waarborgen, kiest Traiteur de Paris er in 1998 voor om zijn producten in te vriezen.
Traiteur de Paris beschikt inmiddels over drie productieateliers en 550 medewerkers en biedt een volledig assortiment van diepgevroren premium producten aan in meer dan zestig landen wereldwijd.
Ontdek hieronder meer over enkele van de bestsellers van Traiteur de Paris.
Ons assortiment van Chocolade Moelleux is een absolute must have. De Moelleux van Chocolade wordt op traditionele wijze vervaardigd met als basis hoogwaardige ingrediënten en onderscheidt zich vanwege de intense chocolade.
Recepten Klassiek (60 of 100 g of in mini-formaat) | Premium | Met Valrhona-chocolade | Kern met Karamel met Boter uit Guérande
Traiteur de Paris biedt u een assortiment Cheesecakes aan om uw dessertkaart aan te vullen. Onze Cheesecake beantwoordt aan de behoeften van uw chef-patissiers, is in een mum van tijd klaar en kan op oneindig veel manieren gepersonaliseerd worden.
Recepten Premium | Rood fruit | Mini-formaat | Parfait | Assortiment van Mini-Cheesecakes
De Aardappelgratin van Traiteur de Paris is geschikt voor alle professionals in de horeca. Onze gratin wordt vervaardigd volgens het traditionele recept op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en is een perfect bijgerecht.
Recepten Klassiek | Premium | Eekhoorntjesbrood | Zomertruffel
Onze chef-patissiers presenteren u een wereldwijd beroemde lekkernij: De Macaron. Ze worden vervaardigd in ons productieatelier in Bretagne op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en bestaan er in twee assortimenten: de Macarons Rive Droite en het meest recente assortiment: de Macarons Rive Gauche.
De Macarons Rive Droite: Karamel | Pistache | Vanille | Chocolade | Framboos | Citroen
De Macarons Rive Gauche: Chocolade | Mango Passievrucht | Praline | Aardbei | Koffie | Kokos