Het aanbod van vega(n) gerechten wordt steeds breder én beter. Van vegan burgers en tapas tot kleurrijke bowls; je kunt eindeloos variëren met plantaardige producten. In onze Vega(n) special zetten we de nieuwste trends op het gebied van vega(n) op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met mooie, smaakvolle vega(n) gerechten. Verwerk bijvoorbeeld de cressen van Koppert Cress in je gerechten.
Met cressen kun je de smaak, geur en presentatie van je gerechten versterken. Cressen zijn gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur, die je alleen in jonge plantjes vindt. Koppert Cress teelt naast een breed assortiment cressen ook eetbare bloemen en bladeren. Cressen zijn heel veelzijdig te gebruiken. Voor deze vega(n) fruitsalade bijvoorbeeld is watermeloen gevuld met aardbeien, blauwe bessen, frambozen, mango en granaatappelpitjes. Shiso Purple en Vene Cress versterken de frisse smaak. Naast de fruitsalade een smoothie, waarvoor yoghurt en hetzelfde fruit als in de salade is gebruikt.