promotioneel
Het aanbod van vega(n) gerechten wordt steeds breder én beter. Van vegan burgers en tapas tot kleurrijke bowls; je kunt eindeloos variëren met plantaardige producten. In onze Vega(n) special zetten we de nieuwste trends op het gebied van vega(n) op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met mooie, smaakvolle vega(n) gerechten. Zet bijvoorbeeld een kleurrijke vega(n) salade met Risso Thai Soy Vinaigrette op je menukaart.
Risso (een merk van Vandemoortele) is in Nederland al bekend van de frituuroliën en van de Risso Chanty-range. Deze room op basis van planten is speciaal ontwikkeld voor de horeca en biedt chefs een duurzaam en betrouwbaar alternatief voor zuivel. Nieuw in het assortiment zijn de Risso-vinaigrettes. Deze smaakmakers op basis van koolzaadolie en azijn zijn fris en hebben een grote smaakimpact, waardoor je minder hoeft te doseren en dus kosten bespaart. Deze kleurrijke vega(n) salade bestaat uit peultjes, mango, komkommer, paprika, veldsla, wortel, salad pea, witte en zwarte sesamzaadjes en een dressing van Risso Thai Soy Vinaigrette.