advertorial
advertorial
promotioneel
De producten van Med Cuisine, waaronder verschillende soorten kant-en-klare tahini uit een potje, zijn een aanwinst voor horecazaken die de smaken uit het Midden-Oosten willen laten terugkomen in gerechten. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan centraal. Lang waren de producten alleen beschikbaar in exclusieve restaurants in Londen en andere Europese hoofdsteden. Inmiddels heeft het bedrijf zijn diensten uitgebreid naar Nederland, maar ook naar cafés, delicatessenwinkels, bakkerijen en boetieks.
De smaken van de producten van Med Cuisine zijn niet alleen lekker, maar vormen een zintuigelijke reis. De producten zijn ontworpen om culinaire creaties in elke horecagelegenheid naar een hoger niveau te tillen.
*De tekst gaat verder onder de foto
Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan centraal bij de producten van Med Cuisine. De ingrediënten zijn vers, 100% zuiver en bevatten geen toevoegingen. Daarnaast zijn de producten fairtrade, single source, biologisch en plantaardig. Om de ecologische voetafdruk te minimaliseren worden herbruikbare en recyclebare materialen gebruikt. Tot slot is Med Cuisine altijd op zoek naar nieuwe smaken om de smaakpapillen te prikkelen.
Het team van Med Cuisine bestaat uit culinaire experts, allemaal met uitgebreide ervaring in de horeca- en foodservice-industrie. Zij willen de Midden-Oosterse smaken delen met Europa.
*De tekst gaat verder onder de foto
Med Cuisine introduceert een kant-en-klare, in het vuur geroosterde auberginepuree die de essentie van de keuken uit het Midden-Oosten weergeeft. Geroosterd boven open vuur, heeft de puree een rokerige smaak die diepte aan elk gerecht geeft. Deze fluweelzachte puree, veganistisch en glutenvrij, levert de rijke smaak van aubergine, perfect voor het bereiden van klassieke gerechten zoals baba ganoush en mutabbal.
Of het nu op toast wordt uitgesmeerd of als dip wordt geserveerd, deze puree geeft je gerechten een authentieke smaak. Voor dit gerecht is gekozen voor een Midden-Oosterse salade met kikkererwten, tomaat, rode ui, geroosterde courgette en aubergine, limoensap, little gem en sumackruiden, afgetopt met de auberginepuree.