Dessert Special
Een special vol zoete inspiratie, gemaakt in samenwerking met meester-patissier Hidde de Brabander.
"Als we het hebben over unieke vakken, dan staat het ambacht van de patissier natuurlijk fier bovenaan! Het is werk dat doordrenkt is met prikkelingen, die alle zintuigen beroeren. Zo gaan de suikerbakkers van deze wereld aan de slag met geuren, kleuren, smaken en texturen en verwerken ze grondstoffen als chocolade en suiker tot ware eetbare kunstobjecten. Boven alle ambachten is binnen de patisserie de invloed van ontwerp, creativiteit en vooral inspiratie enorm belangrijk en doorslaggevend. Het is dan ook niet gek dat de interesse in de keuken voor desserts alsmaar toeneemt. Graag wil ik voor jullie dan ook deze editie van Entree overgieten met een laag suiker en je nog meer inspiratie geven voor al je zoet. Geniet!"
In deze special lees je onder andere over:
- Meester-patissier Hidde de Brabander en zijn visie op het vak.
- De comeback van klassieke desserts.
- Hoe je meer marge pakt met desserts.
- En héél veel inspiratie voor op de dessertkaart!
Contactformulier
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen