Gratis whitepaper: meer terrasomzet
Waarom zorgen minder zitplaatsen voor meer omzet? Weet jouw personeel het verschil tussen een 'weizen' en 'wit bier' én hoe ze deze bieren kunnen aanprijzen op het terras? En: welk tapbier gaan jouw gasten dit seizoen bestellen? Download gratis deze whitepaper van Entree en lees alles over een goede terrasexploitatie (= meer omzet!).
Laat hieronder je gegevens achter om gratis de whitepaper in je mailbox te ontvangen! Wat kun je verwachten?
Drankenkaart: welke bieren gaan jouw gasten dit seizoen bestellen? Welke kennis van de kaart moeten je collega's in huis hebben? En waarom moet je géén citroen bij een witbier serveren?
Terrasindeling: waarom zorgen minder zitplaatsen voor meer omzet? Hoe breed zijn jouw looppaden (en hoe breed moeten ze zijn?)? En: waarom zijn zitjes voor twee personen handig?
Upselling: gin-tonics, pornstar martini's...cocktails zijn in trek! Lees hier hoe je met bijpassende bites voor extra omzet zorgt.
Gastvrij personeel: soms kunnen hele eenvoudige tips al zorgen voor blije gasten. Met deze 7 tips die iedereen kan uitvoeren krijg je dat voor elkaar!
Download gratis de whitepaper
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen