WHITEPAPER
TE WEINIG PERSONEEL? ZÓ SERVEER JE TOCH SNEL TOPCOCKTAILS!
TE WEINIG PERSONEEL?
ZÓ SERVEER JE TOCH SNEL TOPCOCKTAILS!
Terwijl gasten vol verwachting op de terrassen neerstrijken, is het serveren van kwalitatieve cocktails door het nijpende personeelstekort een grote uitdaging. Wrang, want de vraag naar cocktails in de horeca groeit en de gunstige marge is in potentie een flinke boost voor je terrasomzet.
In deze whitepaper bespreken we de opmars en populariteit van cocktails in de horeca en de oplossingen om deze toegenomen vraag naar cocktails op te vangen, zodat je niet alleen alle gasten kunt bedienen, maar ook meer omzet kunt draaien. Een voorbeeld hoe je dat kan aanpakken is onder andere door het inzetten van ready to drink-cocktails (RTD’s), die de tijdsdruk achter de bar aanzienlijk verlichten.
Download de whitepaper
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen