Whitepaper: jaarrond terras
Steeds meer horecaondernemers ontdekken de (financiële) voordelen van een jaarrond terras. Het energieverbruik en de kosten die traditionele terrasverwarmers met zich meebrengen is echter een probleem. Gelukkig is er een duurzame en betaalbare uitkomst voorhanden. Entree Magazine dook in het onderwerp en maakte deze gratis whitepaper.
Over deze whitepaper
Je leest onder andere:
- Over de jaarrond terrassen van Brasa in Purmerend, Paviljoen Lutterzand in De Lutte en 't Nieuwe Kafé in Amsterdam. Hoeveel extra omzet levert het ze op?
- Een trend: steeds meer gasten willen jaarrond buiten zitten
- Deze uitdaging: de hoge energiekosten van traditionele heaters op het terras
- Een duurzame en betaalbare oplossing voor een warm en comfortabel terras
Download gratis de whitepaper
Vul je gegevens in om de whitepaper te downloaden.
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen