Zó verlaag je verzuim en bespaar je kosten

Over de whitepaper

Na een paar turbulente coronajaren is de horecabranche in iets rustiger vaarwater gekomen. Hoewel … de kosten rijzen de pan uit, de personeelstekorten zijn nog altijd niet opgelost en jobhoppen is voor jonge medewerkers aan de orde van de dag. Bovendien is het verzuim in de horeca sinds corona flink gegroeid. De gevolgen: stress op de werkvloer, veel administratieve rompslomp en druk op de marges.

In deze whitepaper zoomen we in op personeelskwesties die horecaondernemers het leven zuur kunnen maken, waaronder hoge loonkosten, verzuim en verslavingen onder medewerkers. Onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoe breng je je totale personeelskosten in kaart?
  • Hoe krijg je grip op je verzuim?
  • Welke interessante regelingen kunnen je geld opleveren?
  • En waarom loont het om specialisten in te schakelen?

Ontvang de whitepaper nu gratis door onderstaand contactformulier in te vullen!

Contactformulier