
Kidsproof horeca: zo houd je je zaak kindvriendelijk én sfeervol
Kidsproof horeca: zo houd je je zaak kindvriendelijk én sfeervol
Soenil Bahadoer opent restaurant GEM in Kasteel Gemert Eindhoven
Petite geopend in Sint-Oedenrode: nieuwe bistro, wijnbar en hotel
De rek is eruit, wat nu? Samen inkopen kan lonen
Restaurant TAX opent in voormalig belastingkantoor in Gorinchem
5 tips van Roger Bloem: zo versterk je de marketingstrategie van je zaak
5 ondernemerslessen van succesvolle all day-zaken De Hof en Café Orloff
Wat zijn de regels voor geluid op een terras?
Geert-Jan Vaartjes zet Friesland op de kaart: ‘We hebben veel te bieden’
Nieuwe restaurants Den Bosch: 4x inspirerende horecazaken
Jonge Chef van het Jaar Marco Helsloot over ambitie en perfectie
Sofitel Legend The Grand Amsterdam start grootschalige renovatie
Restaurant Nommos in Beekse Bergen geopend voor breder publiek
Aziatische keten Eazie opent vijf nieuwe locaties in drie maanden tijd
Restaurant in het weekend dicht of niet? De afwegingen op een rij
Strengere controle op zzp’ers: wat betekent dit voor de horeca?
Binnenkijken bij Café Café in Amsterdam: restaurant en kroeg
Mentorschap in de keuken: Jannis Brevet coacht Floris van Straalen
Nieuwe beachclub Dunes opent in Nieuw Kijkduin
Clubrestaurants veroveren NL: uit eten en uitgaan in één
Boetiekhotel en Restaurant Bent opent in mei in Oisterwijk
Vroeg pieken: 'Het eet- en drinkmoment verschuift'
Elke dag een top-omzet draaien op het terras: experts geven tips
Hoeveel verdien je als hotelmedewerker in 2025?
KHN, CNV en De Horecabond lanceren Horeca Ontwikkel Platform in april
Restaurant Judith opent in Kasteel Engelenburg in Brummen
Vietnamees restaurant Saigon Garden opent in Leiden
Upselling in de horeca: zo behaal je 25% meer omzet op het terras
Pret Kidscafé gaat 2e vestiging openen in Purmerend
Ylja Berends van WY. Maastricht: ‘Als nieuwkomer moet je doorbijten’
Kan buitenlands personeel het tekort in de horeca oplossen?
Nieuw Italiaans concept Grand Locale opent in Rotterdam
Doyy, Eindhoven was dicht in weekend en nu weer open: 'Gasten wilden het'
Seizoenswerk: welke verplichtingen heb je als werkgever?
Ruben van Zanten, ’t Havenmantsje in Harlingen: ‘Blijf jezelf ontwikkelen’
Lokaal 1650, Den Bosch heropende als Co's Foodbar: 'Tijd voor iets nieuws'
Kesbeke, Robin Bravenboer en Mara Grimm in top 3 FavorFlav Food Top 100
Anne&Max Houthavens maakt doorstart na faillissement: 'Roerige tijd'
Nieuwe restaurants Leiden: deze 6 zaken openden afgelopen tijd hun deuren
Younique Concepts wint de Hamburg Foodservice Award 2025
Bobby's Cocktailbar breidt uit in Breda met The Bar Next Door
Raul Lansink: ‘Middensegment horeca zit in de knel’
Dennis Kuipers gelukkig bij Le Pristine, Tokio: altijd op zoek naar perfectie
Is er nog ruimte voor nieuwe horecazaken?
Chef Roel Kolkman: ‘Met één druk op de knop alle marges inzichtelijk’
Topondernemers over 2025: ‘Horeca gaat terug naar de basis’
Notenallergie in de horeca: één hap kan al fataal zijn
The ED Amsterdam ondergaat rebranding en wordt Leonardo Hotel
Orloff groeide uit tot een klassieker in Utrecht: wat is het geheim?
Franse bistro's in opmars: 'De gast krijgt echt waar voor zijn geld'
's-Hertogenbosch bekroond tot Horeca Hoofdstad van Nederland 2025
Waarom houden de meeste ketens het niet vol in Maastricht?
Hotel De Plesman opent in Den Haag met brasserie en bar
Franse bistro's populair: deze 30 zaken zijn net open óf gaan nog open
Internationale restaurant-formule Nobu komt naar Amsterdam
Café Restaurant Sandberg opent bij Stedelijk Museum Amsterdam
Independent Hotel Show Awards 2025 uitgereikt: dit zijn de winnaars
RAUW en Studio zijn dicht in het weekend: ‘Elke week nieuwe sollicitaties’
Wouter Verkerk: 'Sommige ondernemers vergeten waar het vak om draait'
Stuur keuzes van gasten met hulp van neuromarketing: zo verleid je het brein
STOON Gastrobar opent eind maart in Huizen
Hospitalitybedrijf Goodday is sleutel tot gastvrijheid: ‘Service met impact’
Bistronoom in Woerden heropent na complete make-over
Nooit meer wiebelende tafels op je terras: dit is de oplossing
Jouw bar naar een hoger niveau? Volg deze gratis workshop op 1 en 2 april!
Welke kansen biedt AI in de horeca? 'Nu al tot 40% minder waste'
Hoe krijg je een vol terras door middel van social media?
Ouderen met dementie in de bediening? Koffiehuis Uniek doet het
Pasgeopende Bistro Mairie brengt Franse bistrocultuur naar IJsselstein
Gemiddeld keert 77% van de gasten terug naar restaurantketens
Verbouwing mega-horecazaak Wijck in Groningen is begonnen
Pascal Beerens nam De Bokkedoorns** over: 'Wilde ik dit of was het plichtsbesef?'
Tuftuf opent in oude Disco Dolly, Amsterdam: 25+ after-dinner club
’t Nonnetje**, Harderwijk: Ondernemen in topgastronomie blijft uitdagend
Meld je gratis aan voor Independent Hotel Show Amsterdam 11 en 12 maart
Gastvrouw van het Jaar Mandy Kwekkeboom deelt geheimen voor topservice
Landal Residence Ouddorp Duin opent deze zomer de deuren
Zakelijke hotels worden trendy: yogasessies met collega's en hippe bars
Van pizzabezorger tot franchisenemer: het ondernemersverhaal van Tommy en Jesper