advertorial
advertorial
promotioneel
Siropenmerk Mathieu Teisseire organiseert de Flavour Masters, een internationale competitie waar bartenders en barista's aan mee kunnen doen! Stuur je recept met Mathieu Teisseire als één van de ingrediënten voor 5 mei 2024 in volgens onderstaande punten. De Nederlandse finale vindt op maandag 10 juni plaats in Fitz’s Bar Amsterdam (in de jury: Richard Zijlstra, Nick Vrielink en Albert van Beeck Calkoen) en de wereldfinale is van 1 t/m 3 oktober in Parijs. De uiteindelijke winnaar reist met Mathieu Teisseire af naar een aantal van ’s werelds beste barshows en ontmoet andere internationale bartenders.
*De tekst gaat verder onder het kader.
Mathieu Teisseire is op zoek naar drankenexperts die in Nederland wonen en werken. Het thema is ‘Newstalgia’: iets nieuws geïnspireerd door iets ouds. Je gebruikt ingrediënten, smaken en aroma’s waar jij iets mee hebt. Misschien liet jij je inspireren door plekken in de wereld waar je in aanraking kwam met ‘True Flavours’. Je kunt recepten insturen voor een warme of koude serve, met of zonder alcohol.
*De tekst gaat verder onder de foto's.
*De tekst gaat verder onder de foto's.
Na het sluiten van de inzendingen neemt brand ambassador Richard Zijlstra contact op met degenen die mogen deelnemen aan de competitie. Er volgt tussen 5 en 17 mei een jury-ronde plaats waar de betreffende bar wordt bezocht en de drankjes worden beoordeeld op smaak en originaliteit. Hier worden de deelnemers geselecteerd voor de Nederlandse finale in Fitz’s Bar in Amsterdam op maandag 10 juni van 13.00-18.00 uur. De creaties worden daar live beoordeeld door juryleden: Richard Zijlstra, Nick Vrielink en Albert van Beeck Calkoen. De nationale winnaars reizen af naar Mathieu Teisseire voor een driedaagse trip.
Tijdens de finale in Crolles en Parijs van 1 t/m 3 oktober gaan de winnaars van de zes landen de strijd met elkaar aan door onder andere mee te doen aan een Flavour Experience en een sessie op gebied van smaak en geur.
*De tekst gaat verder onder de foto's.
Mathieu Teisseire begon in 1720 in de Franse Alpen met het perfectioneren van drankjes met zijn bijzondere smaken. Vandaag de dag werkt het merk samen met experts van over de hele wereld om nieuwe siropen en drankjes te ontwikkelen die de stijl, identiteit en creativiteit weerspiegelen van zowel Mathieu Teisseire als de experts. Mathieu Teisseire is een vertrouwd merk dat zich blijft inzetten voor het creëren van uitzonderlijke dranken en ervaringen.