De horecasluiting betekent dat ook de verkoop van huisbier stil is komen te liggen, behalve als een horecazaak extra kanalen heeft om het eigen bier te verkopen. Het Rechthuis heeft die mogelijkheid door het ON TOUR initiatief en kan zo de gasten Rechthuis Blond laten proeven.
Het Rechthuis Blond wordt tegenwoordig gebrouwen bij De Leckere in Utrecht. Het vernieuwde recept slaat aan. Omdat het Rechthuis niet stil zit, kunnen de gasten nu al het vernieuwde Blond proeven. Het is een klassieke, frisse blond met fruitige aroma’s en een subtiele hopbitterheid.
Ondernemers Frank Tulp en Gerrit Verweij hebben na de horecasluiting een mobiele keuken aangeschaft en koken nu vier dagen per week bij de gasten voor de deur in de mobiele keuken. Veel gasten bestellen bij hun eten ook drank en het vernieuwde Rechthuis Blond blijkt een succesnummer. Reden te meer voor de Mijdrechtse horecaondernemers om reikhalzend uit te kijken naar de heropening op 1 juni. De bieractiviteiten zijn inmiddels ondergebracht in Rechthuis Bierbrouwerij, waarmee in feite een huurbrouwerij is ontstaan.