Verhef jouw mix tot kunst met de fruitigste vruchtenpurees
Wil je jouw drankjes een natuurlijk zoete, levendige en consequente smaakbeleving geven? Met de pure vruchtenpurees van Les vergers Boiron verfijn je alle facetten van jouw mixologie. De purees worden met hoogwaardige ingrediënten gemaakt en zijn speciaal ontwikkeld voor bartenders en mixologen.
De fruitigste ingrediënten
Ontdek de nieuwste vruchtenpurees met het hoogste fruitpercentage in de markt.
De hoge kwaliteit en de consistente uitstraling van de purees van Les vergers Boiron geven jouw drankjes een authentieke vruchtensmaak en een homogene textuur. De purees bieden een hoogwaardig alternatief voor het verfijnen van jouw dranken, zonder toegevoegde suikers of conserveermiddelen.
Op kamertemperatuur
De purees zijn ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. Ze worden geleverd in handige pakken van 1 liter voor eenvoudig gebruik en opslag op kamertemperatuur. De pakken bevatten een kleine schenktuit voor nauwkeurige dosering en betere controle over de hoeveelheid per portie.
*De tekst gaat verder onder de afbeelding.
Vruchtenpurees van Les vergers Boiron
Vakmanschap
Les vergers Boiron voert een strenge selectie uit van de beste variëteiten en terroirs. Dit vakmanschap in het mixen zorgt voor een consistente smaak seizoen na seizoen, waarbij elk vrucht een specifiek proces ondergaat om de smaak- en geurkwaliteiten te behouden. Les vergers Boiron biedt een assortiment van meer dan 54 vruchtenpurees, diepvries en op kamertemperatuur.
*De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.
Familiebedrijf
Sinds 1942 richt Les vergers Boiron alle aandacht en expertise op het ontwikkelen van vruchtenoplossingen met alle ruimte voor de creativiteit van vakmensen. Dankzij deze unieke knowhow ontstond in 1970 de eerste diepvriesvruchtenpuree. Het familiebedrijf wordt voortgezet door de derde generatie, vertegenwoordigd door president Alain Boiron. Klik hier voor meer informatie.
Artikel delen
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
Culinaire en interieur inspiratie
Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen