2023 Edities

Heb je interesse in een specifieke editie van Entree Magazine? Alle edities van Entree Magazine zijn los te bestellen! Hieronder vind je een overzicht daarvan en kun je een uitgave bestellen.
 
entree-issue-1-mockup_1000x

Entree Magazine 01

Welke horecatrends zien we in 2023? Van food en design tot personeel, cocktail en digitalisering: in deze speciale trend-editie van Entree Magazine (bijna 200 pagina's) gaan we daar uitgebreid op in.

entree-issue-3-mockup_1000x-min

Entree Magazine 03 – Terrasspecial 2023:

Het terrasseizoen is voor horecaondernemers dé kans op extra omzet. Tenminste, als álles klopt. Van F&B-aanbod en design tot personele planning en snelle service. In deze editie lees je er alles over!

entree-issue-4-mockup_1000x-min

Entree Magazine 04 – Borrelbites 2023:

Een fraaie coverfoto van topchef Sidney Schutte! We vragen hem naar zijn 'zonden', in én buiten de keuken...Daarnaast een special: borrelbites, perfect voor upselling. Wat staat er bij jou op de kaart?

entree-issue-5-mockup_1000x

Entree Magazine 05

Welke horecatrends zien we in 2023? Van food en design tot personeel, cocktail en digitalisering: in deze speciale trend-editie van Entree Magazine (bijna 200 pagina's) gaan we daar uitgebreid op in.