Hotel
Kloeg Collection opent in april Hotel Philippe Suites in Zeeland
Kloeg Collection opent in april Hotel Philippe Suites in Zeeland
Fletcher Hotels opent nieuw hotel in oude gevangenis in Alkmaar
'Faillissementen dwingen de horeca zichzelf opnieuw uit te vinden'
Waarom openen meer Nederlandse ondernemers een restaurant op Curaçao?
Rooftops Rotterdam: 5 horecazaken op grote hoogte
Verbouwing DoubleTree by Hilton Amsterdam CS klaar: 'Grootste ooit'
Fever-Tree brengt #1 cocktailbar ter wereld naar Amsterdam
Vernieuwd aparthotel Seaview opent in Scheveningen
Bjorn van Dijl opent in april Grand Café Noordkade in Hendrik-Ido-Ambacht
Hilton breidt in Aalsmeer uit met Home2 Suites en Hilton Garden Inn in 2027
'Maak van je horecawerknemers echte ambassadeurs'
Biermarkt 2025: ‘Focus op kwaliteit en gastvrijheid en maak duidelijke keuzes’
Venus & Adonis heropent als Franse bistro: V&A Bar Bistro
Cocktailbar Barbue in The Hoxton, Lloyd Amsterdam wordt eventlocatie
Binnenkijken bij het Efteling Grand Hotel: opent zomer 2025
High tea in Utrecht: de 10 leukste plekken
Meld je gratis aan voor Independent Hotel Show Amsterdam 11 en 12 maart
Misja Vorstermans: 'Zo krijg je meer marge op cocktails'
Lowlander kiest radicaal voor Low en No alcohol bieren
Binnenkijken bij Paloma in Utrecht: Spaanse eetbar met live muziek
Après Skihut en Get Back in Rotterdam heropenen in februari na verbouwing
Horeca cao: dit zijn de regels voor zwangerschapsverlof
Smoky cocktails: 6 manieren om deze te maken
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst is Beste Leerbedrijf Horeca 2024/2025
Bols viert 450 jaar pionieren met lancering Bols Blue 1575
Warsteiner blijft bouwen aan merken en samenwerkingen
Ivo Smeets (In den Ouden Vogelstruys) beste biertapper
500e biersommelier in Nederland: meerwaarde voor horeca
Steeds meer restaurants serveren bier-spijscombinaties: 'Zorgt voor diepgang'
5 hoteltrends voor 2025: 'Vraag naar luxeproducten stijgt'
Horecaondernemer René Bogaart opent brasserie Le Paris in Leidschendam
Stadshavenbrouwerij Rotterdam ligt op koers
Pablo Beer: “Voor wie het leven wil vieren”
Townhouse Designhotel en Jolie Café Manger openen in Den Haag
Rumcocktail Zombie: loeisterke tiki-klassieker
Waarom internationale beroemdheden massaal investeren in luxehotels
Restaurant Elysianne met Creoolse keuken opent in Amsterdam
Chaud Devant introduceert nieuwe lijn Michelin-schoenen
Bartender Jimmy Hu over NL'se cocktailscene: ‘Nog in de beginfase’
Naeckte Brouwers: focus op lokaal en biologisch
Matthijs Welle van Mews wint de Hotello of the Year Award 2025
Verrijk je wijnkaart: Languedoc als betaalbaar alternatief
Cocktailbar Celest opent in top van de Zalmhaven in Rotterdam
De sommelier vrij? Zo vang je dit op en houd je gasten tevreden
Future Hotel Leader Award 2025: dit is de top 3
Ondernemerslessen van Rein Rambaldo en Ray Klaassens: ‘Klaag nooit over fouten’
Bitterzoete kruidenlikeur Amaro uit Italië: van digestief tot cocktailhit
Gasterij Het Middenplein in Enter: genieten in sfeervolle omgeving
Mario in Neck klaar voor nieuw hoofdstuk: jongste broer Uva aan het roer
Yaron Jansen wint F&B Professional of the Year 2025
Winnaars Horecava Awards 2025: SNACKWITHBENEFITS en Vegan Visboer
KHN: 2024 was een uitdagend horecajaar, 2025 biedt volop kansen
Wereld te winnen voor whisky: 'Marge is gemiddeld paar euro per glas'
Zakelijke hotels worden trendy: yogasessies met collega's en hippe bars
FoodService Instituut: 'Veel Nederlanders vinden uit eten gaan te duur geworden'
Registreer je hier gratis voor Horecava 2025 van 13 t/m 16 januari
Kom langs bij Entree Magazine op de Horecava 2025!
Nanne Dries van Záálig Eten & Drinken: ‘KHN onmisbaar als (online)kennisbank’
HotelloTOP viert 20-jarig jubileum tijdens HotelloTOP Year Event in RAI Amsterdam
Topondernemers over 2025: ‘Horeca gaat terug naar de basis’
Speakeasy cocktailbar Somewhere in the Middle open in Maastricht
Welke kansen biedt AI in de horeca? 'Nu al tot 40% minder waste'
De Hondekop: nieuw café-restaurant in voormalig NS-gebouw in Utrecht
Horeca cao: is een preventiemedewerker verplicht en wie stel ik aan?
Arla JÖRÐ Haver Barista voor de perfecte latte art: 'Plantaardige oplossing voor barista’s'
Kans voor horecaondernemers: bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Nieuwe restaurants Maastricht: deze 12 zijn net óf bijna open
ABN AMRO: 'Record aantal horecafaillissementen in 2025'
Wat zijn de inrichtingseisen van een horecazaak?
Een goed getapt glas bier maakt het verschil: train je horecamedewerkers
De Keukenmanager zorgt voor een slimmere keuken en hogere marges
Raquel Mendonça van Feijoa, Amsterdam: ‘Gasten hunkeren naar beleving’
Beer with benefits: eiwitrijk en non-alcoholic
Satelliet geeft interieurs sophisticated touch met deze opvallende designstromingen
Nars Hemelrijk en Benjamin van Roekel openen Petit Heemelrijck en Bakkerij Heemelrijck in Amsterdam
HotelloTOP Year Event op de Horecava: netwerken voor Hotello's
Bar Nola geopend in Maastricht: elegantie met een wereldse twist
Thee als cocktailingrediënt: 'Veelzijdig, duurzaam, vernieuwend'
Zorg dat de werkvloer ook veilig is voor horeca-leveranciers