Bedrijfsvoering
Wouter Verkerk: waarom zit het ene (winter)terras vol en het andere leeg?
Op deze pagina lees je alles over nieuwe horecazaken en zaken die na een re-styling weer open zijn. Verder houden we je op de hoogte van alle trends en nieuws op het gebied van design.
Wouter Verkerk: waarom zit het ene (winter)terras vol en het andere leeg?
Zenith in Apeldoorn ontving eerste ster: ‘Reserveringen door het dak’
Een succesvolle horecaonderneming bouw je samen
Lodewijk Keulen: ‘De Eendracht is geen keten, maar een familie’
Werken met ZZP'ers in de horeca zonder risico op schijnzelfstandigheid? (tips)
Waarom internationale beroemdheden steeds vaker investeren in luxehotels
Bevoorraden horeca in stadscentra groeiend probleem: zijn er oplossingen?
Chefs uit Azië halen moeilijker: 'Toekomst Aziatische restaurants onzeker'
Waanders in Staphorst is heropend: zó ziet het eruit!
Wellbeing en horeca gaan steeds vaker samen: ‘Een mooie ontwikkeling’
Hoe motiveer je horecapersoneel? 'Vraag waar je kunt helpen'
Rocksterren van de patisserie: de nieuwe generatie influencers
Gratis proefpakket van Chef’s Harvest: ambachtelijke friet van eigen bodem
Chef Alwin Leemhuis: ‘Als wij een ster krijgen, is onze missie mislukt’
Texels Geduld: unieke serie bieren op cognacvat gelanceerd
Merlijn van de Ven: 'Met Bacardi kunnen bartenders alle kanten op'
Steeds meer horecapersoneel Engelstalig: 'Sorry can you speak English?'
Wouter Verkerk: ‘AI wekt hogere verwachtingen op bij gasten'
Restaurant Vroeg in Bunnik is al 15 jaar succesvol: 'We maken alles zelf'
Paindemie Amsterdam lanceert cryptomunt: ‘Gasten krijgen korting en investeren’
Beleef hier jouw toekomstige werkdag als general manager van Hotel ReeHorst in Ede
Meer marge op je wijnkaart: 'Verbeter service en investeer in kennis'
Hoe bepaal je welke gerechten op de kaart komen en voor welke prijs?
Michelin voegt deze 3 restaurants toe aan hun gids voor oktober 2024
Gemeente Amersfoort zoekt ontwikkelaar en exploitant voor nieuw horecapaviljoen
Vincent van Dijk: 'Iets doen voor samenleving wordt belangrijker in horeca'
Meester-patissier Hidde de Brabander: 'Chefs, gooi die oogkleppen af!'
Horeca cao: Vanaf welke leeftijd mogen jongeren alcohol serveren?
Dudok Horeca Groep neemt Van Nelle Fabriek Events over
Meer marge bij desserts: blaas het traditionele afzakkertje nieuw leven in
Fabian Loveriks en Floris van der Sluis bouwen 1NUL8-imperium in Rotterdam
Nieuwe horeca-cao definitief: verbeteringen in loon en werk-privébalans
Heineken investeert 45 miljoen in nieuw R&D-centrum in Zoeterwoude
Wie wordt de Future Hotel Leader van 2025? Dien nu je nominatie in!
Tania Antão Gonçalves van The Rumah, R'dam: ‘Cocktailpubliek groeit’
Utrechtse Horeca Groep groeit, maar plezier staat voorop: ‘Dit is onze stad'
Ambiente 7 t/m 11 februari in Frankfurt: internationale beurs voor horecaprofs
Wesley Huning nam zaak over van ouders: 'Verandering maakte hen nerveus'
Bierwereld in zwaar weer, maar is strijdbaar: 'Uitbundigheid is verdwenen'
De Klok Dranken lanceert nieuwe webshop: 'Klaar voor de toekomst'
Hoe bepaal je een goede bierprijs voor de horeca?
CRAFT Culinair wil chefs en sommeliers inspireren
SVH Beste Leerbedrijf Horeca 2024/2025: deze 10 zaken zijn genomineerd
Yves Mullenders van De Poshoorn, Maastricht: ‘Team is sleutel tot succes’
Hoe toegankelijk is jouw horecazaak?
Herman Hell: 'Robots en dataplatforms zijn gamechanger voor horeca'
Chef Arnold Duinkerken over LA Streetfood: ‘Altijd constante kwaliteit’
Noah Wynants van De Librije*** is Beste Jonge Chef van Noord-Europa
Horeca cao: vanaf welke leeftijd mogen jongeren werken in de horeca?
Lekker500 2025: Deze restaurants staan in de top 100
Lekker500 2025: Brut172** op nummer 1, De Librije*** op 2
Cocktailexpert Tess Posthumus: ‘Eigenlijk ben ik gewoon een nerd’
Waarom houden de meeste ketens het niet vol in Maastricht?
Jong talent bruist bij World’s Best Young Chef-competitie
Van omelette sibérienne tot bananensplit: zijn klassieke desserts terug?
Horeca cao: hoe zit het met pauze en moet je deze doorbetalen?
Syrco Bakker opent Farmhouse by Syrco in Ras Al Khaimah
Lavazza opent trainingscentrum in Antwerpen voor horecaprofessionals
Whisky is aan opmars bezig: dit zijn 4 trends om op in te spelen
Meer mensen dan ooit werkzaam in de horeca
LinkedIn voor de horeca: 20 tips om aan de slag te gaan
Inschrijving F&B Professional of the Year 2025 geopend
Belgische biercultuur bij Café Gent aan de Schinkel in Amsterdam
Dit zijn de 10 finalisten van de Hennessy Gastvrijheidsprijs 2024
Maaike van Florestein wint Jan Vlasman Award 2024
Vincent van Dijk over slaaptoerisme: 'Goede nachtrust steeds belangrijker'
Biercocktails op de kaart: van Pornstar Beertini tot Black Velvet
Restaurant Loef & Lij in Woerden: passie voor eten, wijnen en gastvrijheid
Paloma-cocktails en nieuwe tequilabars: tequila is hotter dan ooit
Komt er een nieuwe horeca-cao in 2025? Dít is het onderhandelingsresultaat
Kinderen in de horeca: zo voorkom je dat je zaak een speeltuin wordt
Chef-kok Tommy den Hartog van 273, Utrecht: ‘Ik moest veel opofferen’
Horecastage: hoe maak je deze (weer) aantrekkelijk?
Keten Coffeelovers heeft meest loyale klanten
Data voor je restaurant: het is een potentiële goudmijn
The World's 50 Best Bars 2024: dit zijn de beste cocktailbars ter wereld
Handshake in Mexico van NL'er Eric van Beek is beste cocktailbar ter wereld
Dani Hoefnagels, Demian Parasmo en Josephien Blom zijn New Chefs on the Block
Fred** toegelaten tot prestigieuze Les Grandes Tables du Monde