Nieuwe horecazaken
Bar Nola opent in Maastricht: ‘Alles draait om luxe en beleving’
Bar Nola opent in Maastricht: ‘Alles draait om luxe en beleving’
Raul Lansink over Engelstalig horecapersoneel: 'Dat waait niet over'
Zo verras je jouw gasten met unieke desserts
Band met gasten versterken door cryptomunt? Paindemie, Amsterdam doet het
Wat is het geheim van nieuwe hippe Italiaanse restaurants?
Marketingbureau NITRO: ‘Als je als ondernemer grote dromen hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres’
Kevin Schlaman nieuwe chef-kok Restaurant Intens van Thermen Bussloo
Brits restaurant Williams Farmhouse in Amsterdam-Zuid
Yolande Vesters verkozen tot voorzitter Euro-Toques International
Ben jij scherp in de keuken? Test je Reflex bij Tork op Horecava 2025
Eigenaren van De Veranda in Amsterdam: 'Een gemotiveerd team is alles'
Waarom openen meer Nederlandse ondernemers een restaurant op Curaçao?
Horeca cao: het minimumloon in de horeca per 1 januari 2025
De kroket: een iconische snack met een verhaal
Horeca richt zich steeds meer op giving back and doing good: waarom?
Restaurants in Londen: 39x inspirerende zaken die je wilt bezoeken
25 Pizza Pollo Gelato in Hoofddorp geopend door BenKom Group
Wijnbars Amsterdam: 23x de leukste plekken
Meer fine dining in Friesland: ‘Het is de nieuwe culinaire bestemming’
Lastige gasten in de horeca? Zo ga je ermee om
NBC Congrescentrum in Nieuwegein na brand gerestyled: ‘Licht is soms belangrijker dan het eten’
Nomi Leidseplein geopend in Amsterdam: Koreaanse BBQ, cocktails en muziek
Strandpaviljoen Paal 19 in De Koog op Texel verwoest door grote brand
Grootste Sterrenrestaurant van Nederland: 27 t/m 30 maart in Wassenaar
Gijsbregt Brouwer: 'Lichte, frisse (Duitse) bieren steeds populairder'
Menukaart maken horeca: speel in op psychologie van de gast
Chez Nina in Amsterdam lanceert wintermenu: 'Feestelijk en vegetarisch'
Sander Spruijt van De Burgemeester* slaagt voor Meesterproef SVH Meesterkok
Belgische Hawaiian Pokebowl opent 2 locaties in Rotterdam
Vincenzo Capuano opent restaurant in Amsterdam: 'Pizza is mijn erfgoed'
Locatie belangrijkste factor bij keuze voor restaurantketen
Meester-patissier Hidde de Brabander: 'Chefs, gooi die oogkleppen af!'
Barista Cafe opent in Hardenberg: 'Gezelligheid in het centrum'
15 Nederlandse restaurants opgenomen in de top-100 van We're Smart
Flore** in Amsterdam ondergaat renovatie en heropent in april 2025
WE ARE EDN opent in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Welk soort vlees past op jouw kaart? Horecaslagerij van Hees deelt tips
Mario in Neck klaar voor nieuw hoofdstuk: jongste broer Uva aan het roer
Eten, zingen en zwaaien: 'De horeca en feestjes zijn gouden combi'
Mediterrane restobar Vivid opent in Utrecht
Oud Tivoli in Utrecht: dit zijn de plannen
Pop-up Fundamentel.eatery opent in Groot Handelsgebouw Rotterdam
Horecava Awards 2025: dit zijn de genomineerden
Utrechtse Horeca Groep groeit, maar plezier staat voorop: ‘Dit is onze stad'
Future Hotel Leader Award 2025: dit zijn de 10 genomineerden
Maretti Lighting: Ultieme sfeer met lichtarchitectuur op maat
Vincent van Dijk over slaaptoerisme: 'Goede nachtrust steeds belangrijker'
Tips voor werken met Gen Z: 'Beweeg mee en verdiep je in hun wereld'
Restobars zijn in trek: deze 25 zijn de moeite waard
RNGRZ: een duurzame social hub in Alkmaar
Wesley Huning nam zaak over van ouders: 'Verandering maakte hen nerveus'
Binnenkijken bij Rivièra: Franse en Italiaanse sferen in Ouderkerk
Foodtrends 2025: deze vier gaan we terugzien!
Horecava-directeur Florentine Rijkmans: 'Dit jaar zijn de chefs de sterren'
LouLou in Eindhoven: een funky stamcafé met internationale allure
Hotel & Wellness Zuiver in Amsterdam opent nieuw restaurant
Dani Hoefnagels van Demain*, Cadzand over Michelinster: ‘Meer waardering’
Laatste column Herman Hell: 'Technologie is gamechanger voor horeca'
Waarom maken klassieke desserts comeback? 'Nostalgie speelt rol'
Serveer in een handomdraai Koreaanse gerechten (+ gratis receptenboek)
Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca bekend
Loetje opent 37ste locatie in het centrum van Haarlem
Geen galm, wel gastvrijheid: 't Zusje kiest voor AcoustIQ
Tulip Inn Heerlen City Centre sluit: 'Rendement niet op niveau'
De Echoput in Hoog Soeren bestaat 70 jaar en opent nieuw restaurant
Daan van der Lecq is Insta-chef met 160.000 volgers: 'Ideeën stoppen nooit'
‘Wij bieden horecaondernemers meer dan alleen standaard payrollservice’
Hotelier Joost van Damme opent drie hotels in Zeeland
13 januari PersoneelSymposium tijdens Horecava met o.a. Ray Klaassens
Groot tekort aan afwassers: hoe krijg je jongeren de spoelkeuken in?
Horeca cao: wat moet je als werkgever doen tegen seksuele intimidatie?
Haal als chef en ondernemer het maximale uit het nagerecht: 'Meer marge met desserts'
Nieuwsbrieven, effectieve marketingtool voor horeca: 'Meer reserveringen'
Chef-kok Tommy den Hartog van 273, Utrecht: ‘Je ziet de kennis achteruit gaan'
Meer marge bij desserts: blaas het traditionele afzakkertje nieuw leven in
Food100 maakt zes Foodhelden van 2024 bekend
Kan buitenlands personeel het tekort in de horeca oplossen?
Werken met ZZP'ers in de horeca zonder risico op schijnzelfstandigheid? (tips)
Wouter Verkerk: waarom zit het ene (winter)terras vol en het andere leeg?