AF&BM Professional of the Year 2024: dit zijn de 10 genomineerden

F&B Professional of the Year 2024 - Header
Tags: events

AF&BM Professional of the Year 2024: dit zijn de 10 genomineerden

De tien genomineerden van F&B Professional of the Year 2024, de jaarlijkse verkiezing van netwerkvereniging AF&BM, zijn bekend. Tot 12 januari kun je stemmen op jouw favoriet. Vorig jaar is de titel gewonnen door Naomi Bormans, destijds Food & Beverage Operations manager bij Chateau St. Gerlach. 

Nominaties F&B Professional of the Year 2024

Uit de ingezonden nominaties zijn, op basis van de gegeven motivaties, tien genomineerden geselecteerd die met elkaar de verkiezingsstrijd aan gaan. De kandidaten in willekeurige volgorde zijn: 

  • Mark Visschedijk | Landgoed Huize Bergen
  • Thomas van Maanen | Nhow Amsterdam RAI
  • Jan-Jaap van Altenburg | Wijnbar Vindict
  • Liliana Neves | Horeca Uitzendbureau Xlence
  • Nick Vrielink | Fitz's Bar Amsterdam | Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park
  • Jelle Postma | Restaurant The Lemon Tree
  • Jorien Schipper | Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage
  • Lotte Bloem | Restaurant Odille
  • Peter Derks & Roland van Balen | De Spijsbereiders
  • Chantal Tolboom | Utrechtse Horeca Groep

Stem op jouw favoriet

Lees op de site van AF&BM alle motivaties van de genomineerden en breng je stem uit. De stembus sluit op 12 januari, dus zorg dat je stem voor die tijd binnen is.

Stemmen

JURY

  • Maarten Wessels (Wessels Trainingen)
  • Maaike de Reuver (Food Inspiration)
  • Iris Kranenburg (Entree Magazine)
  • Paul Sprakel (Hospitality Management)
  • Demian van der Reijden (Misset Horeca)

OVER DE AF&BM

Al ruim 30 jaar is de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) hét netwerk om F&B-professionals verder te ontwikkelen en te inspireren. De AF&BM organiseert inspirerende bijeenkomsten en evenementen op bijzondere locaties door het gehele land. De vereniging telt ruim honderd leden, twintig partners en diverse netwerkpartners. Jaarlijks organiseren ze vijf themabijeenkomsten met netwerkborrels, een Social event, een partnerdag en het jaargala met de verkiezing van de F&B Professional of the Year.

Artikel delen