Ambiente 7 t/m 11 februari in Frankfurt: internationale beurs voor horecaprofs

Ambiente Messe Frankfurt

Ambiente 7 t/m 11 februari in Frankfurt: internationale beurs voor horecaprofs

De internationale handelsbeurs Ambiente vindt van 7 tot en met 11 februari plaats in Frankfurt. Dit jaar ligt de focus, naast vastgoed en projectontwikkeling, ook op de horeca dankzij het nieuwe Special Interest Hospitality-programma. Zo zullen er standhouders zijn met nieuwe producten, interieurontwerpen en decoraties voor restaurants, hotels, cateraars, cruiseschepen en andere hospitalitybedrijven.

Lees meer en registreer voor tickets

 

Nieuwe initiatieven voor horeca

Dankzij het Special Interest Hospitality-programma zijn dit jaar héél veel interessante exposanten voor de horeca aanwezig op Ambiente. Zo vind je in Hal 11.0 leveranciers met nieuwe producten voor restaurants en hotels. In Hal 3.0 en 3.1 kun je weer terecht voor standhouders, gespecialiseerd in interieurdesigns en decoraties. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een nieuw design voor je horecazaak of hotel. Ook vind je hier het Office Design & Solutions-gedeelte, met producten die specifiek ontwikkeld zijn voor kantooromgevingen in horecazaken.

Benieuwd welke vormen, kleuren en materialen belangrijk worden in de horecazaak van de toekomst? Bezoek dan Hal 4.1 waar de Ambiente Trends25+ presentatie is en je diverse circulaire materialen voor jouw bedrijf vindt. Nog meer duurzame producten vind je in het uitgebreide Ethical Style-assortiment in Hal 10.4. Perfect voor horecaprofessionals die op zoek zijn naar duurzame initiatieven!

*Tekst gaat verder onder de foto's van de horecaproducten in Hal 11.0 (foto links) en het Ethical Style-assortiment in Hal 10.4 (foto rechts).

Ambiente-Messe-in-Frankfurt (1) Ambiente-Messe-in-Frankfurt (3)

Inspirerend randprogramma

Naast boeiende exposanten is er dit jaar ook een inspirerend randprogramma:

  • Hotelier’s Day op 10 februari: dé dag voor hoteliers die op de hoogte willen blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen in hun vakgebied.
  • Sustainability Day op 11 februari: deze dag staat in het teken van duurzaamheid. Experts delen hun best practices en passende oplossingen voor de horeca.

Dé bestemming voor horecaprofessionals

Met een breed scala aan exposanten uit relevante productsegmenten - van servies en glaswerk tot interieurontwerp - verstevigt Ambiente haar positie als dé beurs voor hospitality-professionals en projectontwikkelaars. Bezoekers kunnen zich voorbereiden op een inspirerend programma vol innovaties voor de horeca en de mogelijkheid om innovatieve exposanten te ontmoeten.

Ambiente-Messe-in-Frankfurt (2)
Artikel delen