Bayonne Restobar in Den Haag heeft een frisse wind gekregen. De restobar heeft twee nieuwe eigenaren en een vernieuwde menukaart. De nieuwe eigenaren zijn Sven Pullens (29) en Robbert de Vreede (30), beide oud-studenten van de Hotelschool Den Haag. De vernieuwde menukaart biedt vooral gerechten met Franse en Spaanse invloeden.
De twee ontmoetten elkaar negen jaar geleden aan de Hotelschool in Den Haag en ontdekten gelijk een gemeenschappelijke droom: het runnen van een eigen restaurant. Na samen in Barcelona te hebben gewerkt, brengen zij nu hun ervaringen samen naar Bayonne Restobar.
Pullens is de gastheer en verwelkomt de gasten en geeft hen persoonlijk advies over gerechten- en spijscombinaties, terwijl De Vreede in de keuken de gerechten bereidt. Robbert de Vreede werkt onder andere bij de Linde in Noordwijk, Limes aan de Rijn, Millennium in Parijs en W Hotel in Barcelona. Zijn inspiratie voor Bayonne Restobar komt voort uit deze ervaring en is een mix van Franse en Spaanse keukens.
*De tekst gaat verder onder de foto's.