Bayonne Restobar in Den Haag overgenomen door Sven Pullens en Robbert de Vreede

Sven Pullens en Robbert de Vreede

Bayonne Restobar in Den Haag overgenomen door Sven Pullens en Robbert de Vreede

Bayonne Restobar in Den Haag heeft een frisse wind gekregen. De restobar heeft twee nieuwe eigenaren en een vernieuwde menukaart. De nieuwe eigenaren zijn Sven Pullens (29) en Robbert de Vreede (30), beide oud-studenten van de Hotelschool Den Haag. De vernieuwde menukaart biedt vooral gerechten met Franse en Spaanse invloeden.

Een vriendschap geboren in de keuken

De twee ontmoetten elkaar negen jaar geleden aan de Hotelschool in Den Haag en ontdekten gelijk een gemeenschappelijke droom: het runnen van een eigen restaurant. Na samen in Barcelona te hebben gewerkt, brengen zij nu hun ervaringen samen naar Bayonne Restobar.

Pullens is de gastheer en verwelkomt de gasten en geeft hen persoonlijk advies over gerechten- en spijscombinaties, terwijl De Vreede in de keuken de gerechten bereidt. Robbert de Vreede werkt onder andere bij de Linde in Noordwijk, Limes aan de Rijn, Millennium in Parijs en W Hotel in Barcelona. Zijn inspiratie voor Bayonne Restobar komt voort uit deze ervaring en is een mix van Franse en Spaanse keukens.

*De tekst gaat verder onder de foto's. 

Gerechten-Bayonne-Den-Haag-1
Gerechten Bayonne Restobar Den Haag

Nieuwe menukaart met Franse Spaanse invloeden

Sinds 1 mei 2024 runnen de twee ondernemers de restobar. Op het vernieuwde menu staan Spaanse klassiekers, zoals pulpo alla gallega: zacht gegaard geserveerd met aardappel en pimenton en paella, tot gerechten zoals Maitake met Ajo blanco en gekarameliseerde ui, en courgettebloem gevuld met burrata, salsa Verde en Sherry gel.
Artikel delen