advertorial
advertorial
promotioneel
Efficiëntie in de keuken én een scherp oog op kostenbesparing? Met de Tork Reflex™ Vel-voor-Vel Centerfeed Dispenser heb je alles binnen handbereik om slim om te gaan met tijd en middelen. Maak op Horecava 2025 kennis met dit duurzame systeem door op de Tork-stand mee te doen met het interactieve spel ‘Test je Reflex’.
De horeca is een snelle wereld. Gasten verwachten een naadloze ervaring, terwijl restaurants balanceren tussen nog altijd stijgende kosten en operationele efficiëntie. In drukke keukens zijn functionele workflows en slimme keuzes essentieel om een goede gastervaring te bieden. Maar hoe blijf je scherp in een omgeving waar elke seconde telt? De oplossing ligt niet alleen in tijd en kosten besparen, maar ook in het bijdragen aan een goed georganiseerde en duurzame werkomgeving.
Of je nu chef bent in een druk restaurant of een restauranteigenaar die streeft naar kostenbeheersing: het draait om efficiëntie in de keuken en je zaak. Het slimme systeem van de Tork Reflex Dispenser zorgt met de vel-voor-vel-dosering tot wel 37% minder papierverbruik dan traditionele dispensers. Dat betekent minder afval, betere kostenbeheersing en meer focus op perfecte gerechten en tevreden gasten. En met een systeem dat altijd binnen handbereik is, houd je de keuken schoon zonder dat het de workflow onderbreekt.
*De tekst gaat verder onder de foto
Tijdens Horecava 2025 kunnen bezoekers ervaren hoe je efficiëntie in de keuken naar een hoger niveau kan tillen. Op stand 11.221 laat het interactieve spel ‘Test je Reflex’ zien hoe de Tork Reflex dispenser helpt om scherp te blijven in de keuken. Bezoekers testen op speelse wijze hun focus en reflexen. Hiermee wordt het belang van snelheid en functionaliteit in de keuken benadrukt.
Met het ‘Test je Reflex’-spel maken bezoekers kans op een prijs die de hygiëne in de keuken verder verduurzaamt en optimaliseert. De winnaar krijgt 800 euro aan duurzame Tork hygiëneoplossingen voor in de keuken én een consult van horeca-expert René Pluijm om de workflow in de keuken te optimaliseren. Pluijm heeft jarenlange ervaring als chef-kok, restauranteigenaar, gastvrijheidstrainer en conceptontwikkelaar.
*De tekst gaat verder onder de foto's
Bezoek de Tork-stand op Horecava 2025 en ga in gesprek met de aanwezige Tork-experts over onderwerpen zoals hygiëne en afvalreductie. En ontdek hoe slimme oplossingen je helpen scherp te blijven, zo ligt succes altijd binnen handbereik. Meer weten?
Kom langs op Tork-stand 11.221. Test je Reflex & win!