De afgelopen weken is de vakjury van de Horecava Innovation Award druk bezig geweest om de bijna 100 inzendingen voor de Horecava Innovation Award 2023 te bekijken en te beoordelen. Bekijk alle genomineerden en hun producten hieronder. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke opening van Horecava 2023 op 9 januari!
Koppert Cres B.V. - Dutch vanilla
Redefine meat - New Meat: 3D geprint vlees
Superfood Zeeland - SEABøR Mosselburger
Top Bakkers B.V. - Circulair brood: minder verspilling, meer smaak
BrasseRia - Frituurpan die wordt verwarmd met infraroodpanelen
Hobart Nederland B.V. - Concept voor het wassen én drogen van reusables
Hovatec B.V. - Boterdispenser: met een druk, portie boter
Unox - Speed X
Masureel - Ecologisch, afwasbaar behang
NIX&NIX - De eerste alcoholvrije slijterij van Amsterdam
Satelliet meubelen - Celsius chair with integrated heating system
Wexit team Benelux - Een dier- en milieuvriendelijke wesp verjager
Apprendo - De alles in een app voor de horeca
Lacoly - Communicatieplatform
Metachef - Virtuele keuken
ShareThatKitchen - Platform
Hobart Nederland B.V. - Concept voor het wassen én drogen van reuseables
Top Bakkers B.V. - Circulair brood, minder verspilling, meer smaak
Superfood Zeeland - SEABøR Mosselburger
Satelliet meubelen - Celsius chair with integrated heating system
De Clique - Bakkenretoursysteem voor keukenafval van de horeca
Spoonzusjes - Superstraws: duurzame en eetbare rietjes
Per categorie heeft de jury vier genomineerden geselecteerd die tijdens Horecava 2023 kans maken op de Horecava Innovation Award. Ook vond de jury het mooi om te zien dat duurzaamheid, in de vorm van het verlagen van de foodprint, verlagen van impact, minder vlees eten, betere productie en milieuvriendelijke verpakkingen, in alle inzendingen terugkomt. Daarom maken zes bedrijven kans op de Karel de Vos Duurzaamheids Award.