Four-hands-diner afhaalmenu bij Olivijn*

Gepubliceerd op: 14 april 2020

Four-hands-diner afhaalmenu bij Olivijn*

Restaurant Olivijn* in Haarlem gaat zijn menu uitbreiden met een four-hands-diner. 

Restaurant Olivijn in Haarlem is sinds de sluiting een afhaalrestaurant geworden en biedt wekelijks wisselende driegangen menu’s voor 50 euro. Chef en patron Menno Post gaat vanaf donderdag 23 april 2020 zijn menu uitbreiden met een four-hands-diner van sterrenchefs uit de club van 22 Nederlandse topchefs, Les Patrons Cuisiniers, waar Post sinds 2019 lid van is.

Culinaire line-up

De viergangen menu’s worden samengesteld met een amuse, twee gerechten en een friandise van een gastchef en twee gerechten van Olivijn voor 75 euro. Deze menu’s zijn alleen op donderdag verkrijgbaar. Het eerste menu is een samenwerking met Jef Schuur van restaurant Bij Jef* in Den Burg-Texel. Post: “Wij willen graag samenwerken met onze collega’s en ook meer diversiteit aan onze gasten bieden. Door gerechten van andere sterrenchefs naar Olivijn te halen helpen we elkaar.” De culinaire line-up ziet er als volgt uit; Erik van Loo van restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, Wilco Berends van De Nederlanden* in Vreeland en Jarno Eggen van De Groene Lantaarn** in Staphorst. Post: “We zijn natuurlijk afhankelijk van wat de overheid verder zal beslissen na 28 april maar er zullen naar verwachting meer samenwerkingen volgen.”

Tags: 
Artikel delen