Gastvrij Rotterdam (23 t/m 25 september) is hét evenement waar horecaprofessionals elkaar ontmoeten en de nieuwste trends en ontwikkelingen ontdekken. Deze elfde editie belooft weer groter te worden dan andere jaren, met tal van kookwedstrijden (o.a. Bocuse d’Or, The Green Chef’s Hat) en veel aandacht voor duurzaamheid en plant-based producten. Registreer je nu direct gratis als lezer van Entree Magazine!
*De tekst gaat verder onder de foto van Gastvrij Rotterdam.
Op dinsdag 24 september vindt in het Wereldmuseum Rotterdam het Pure Plant Diner plaats met de drie beste groentechefs ter wereld, onder wie Emile van der Staak (De Nieuwe Winkel** in Nijmegen). Tijdens dit unieke diner worden de We’re Smart Future Awards en The Green Chef’s Hat uitgereikt.
Wil je erbij zijn? Ga voor meer informatie en tickets naar: weresmartworld.com
*De tekst loopt verder onder het groene kader.
De elfde editie van Gastvrij Rotterdam, dé vakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals, wordt gehouden van 23 tot en met 25 september 2024. Drie dagen lang staan gastvrijheid, beleving en kwaliteit centraal op de horecavakbeurs in Rotterdam Ahoy, met een toonaangevend programma.
Als gastronomisch platform voor naar verwachting ruim 20.000 ambitieuze horecaprofessionals biedt de beurs meer dan vijfhonderd leveranciers van food en non-food producten en diensten én een uitgebreid programma. Start het najaar daarom goed met een bezoek aan Gastvrij Rotterdam en leer alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca en hospitality.
Verder host Gastvrij Rotterdam vele culinaire wedstrijden op de beursvloer:
Kijk voor het volledige programma op: gastvrijrotterdam.nl