Bezorg- en afhaalgerechten worden steeds populairder en dat biedt veel omzetkansen voor de horeca. Om bezorgen en afhalen tot een succes te maken is er echter meer nodig dan een goede bereiding en logistiek van de gerechten. Sligro deelt daarom slimme tips en oplossingen voor (horeca)ondernemers die een bezorgservice of dark kitchen willen starten óf een boost willen geven.
Met de gratis tips op Meer bezorgomzet helpt Sligro (horeca)ondernemers om weloverwogen keuzes voor hun bezorgservice te maken. Welke onderwerpen komen aan bod? Onder andere:
Lees verder onder de foto's.
Stap 1: kies jouw bezorgplatform
Om gerechten bij jouw gasten thuis te krijgen zijn er twee opties: zelf bezorgen of uitbesteden. In onze gratis tips ontdek je de voor- en nadelen van beide opties.
Stap 2: bepaal jouw bezorggebied
Wist je dat de grootte van je bezorggebied ook invloed heeft op de kwaliteit van je gerechten? Dit en andere aandachtspunten vind je terug in onze tips.
Stap 3: kies jouw vervoersmiddel
De keuze voor het type vervoersmiddel is afhankelijk van je locatie en bezorggebied. Bekijk onze tips en adviezen voor de beste keuze.
Stap 4: jouw bezorgpersoneel
Jouw bezorgpersoneel is hét gezicht van je zaak. Zij verzorgen namelijk het enige persoonlijke contactmoment met de gast. Lees onze 4 tips!
Lees hier de overige tips in de gratis whitepaper!
Ook een bezorgservice / dark kitchen starten of meer bezorgomzet behalen? Ontdek hoe Sligro jou kan helpen en kijk op Meer bezorgomzet.