Van 13 tot en met 16 januari vindt de Horecava plaats in RAI Amsterdam en Entree Magazine is erbij! Je vindt ons in de Europa-hal: standnummer 01.217B. We ontmoeten er graag leveranciers én horecaprofessionals. Heb je een leuk (horeca)nieuwtje, product of wil je meer weten over Entree Magazine? Kom langs, deel jouw ervaringen met vakgenoten en geniet van een cocktail aan onze bar. Registreer je hier voor gratis toegang.
Het team van Entree is vier dagen lang aanwezig om bezoekers te inspireren en te verbinden. Of je nu een vraag hebt, ervaringen wilt delen of gewoon even wilt ontspannen met een drankje: bij Entree ben je aan het juiste adres. Proef drie unieke cocktails van Anker Spirits en Senior & Co. Hieronder vindt je de menukaart met drie cocktails: Flor Senior, Somed Old Fashioned en Bitter Blue. We zien je graag bij onze cocktailbar in de Europa-hal, standnummer 01.217B!
*De tekst gaat verder onder de menukaart
De Horecava bestaat al meer dan 65 jaar en is dé horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Vier dagen lang kunnen horecaprofessionals zich onderdompelen in alles wat de horeca helpt een succesvolle toekomst tegemoet te gaan. De beurs vertegenwoordigt de gehele branche: van fast casual en food & wine tot tech, dienstverlening, interieur & design.
Bezoekers kunnen op de beurs de nieuwste smaken, trends, innovaties, praktische oplossingen en de meest veelbelovende start-ups ontdekken. Innovatie en technologie zullen deze editie een grote rol spelen. Horecava-directeur Florentine Rijkmans: "We willen horecaondernemers praktische tips meegeven, waarmee ze direct na hun beursbezoek aan de slag kunnen."
De Horecava richt zich op ondernemers, beslissers en professionals in de hospitality. Voor deze doelgroep is het beursbezoek gratis. Als je tot deze groep behoort, heb je een e-mail ontvangen met een toegangscode. Heb je geen code ontvangen, maar werk je wel in de hospitality? Vraag dan een gratis toegangscode aan.
Onze partners: Anker Spirits, Senior & Co, Atelier, Rebul, Peroni en Nespresso