Het duo werkt al een aantal jaar samen in de Etten-Leurse horecagelegenheden. Gastheer Rolald Peijnenburg heeft besloten na 30 jaar en 26 Michelinsterren zijn vleugels uit te slaan.
Roland Peijnenburg: ''Ik heb hier prachtige avonturen meegemaakt, hartstikke veel geleerd, megatriomfen behaald, keihard gewerkt en iedere dag weer genoten van het voorrecht zoveel gasten op zo’n hoog niveau culinair te verwennen. Maar mooi is mooi, ik heb zin in nieuwe avonturen, nieuwe ondernemingen met mijn eigen bedrijf rolandpeijnenburg.nl. Ik ga me dus zeker niet vervelen. En maak met een trots gevoel plaats voor de nieuwe generatie om verse energie in dit heerlijk warme nest stoppen.''
De nieuwe eigenaars Chantrel en Vink zetten tot 1 september de restaurants voort op het culinaire topniveau dat gasten gewend zijn. Daarna zullen de restaurants een ware verjongingskuur ondergaan. Vernieuwend, vooruitstrevend en met het oog op kwaliteit, zullen er grote veranderingen plaats gaan vinden. De privé-kunstcollectie zal vervangen worden door een stijlvol eigentijds interieur, met daarbij een soortgelijk menu en een wijnkaart met zeer betaalbare schatten.
Meer ondernemersverhalen lezen? Neem dan een abonnement op Entree Magazine!