Benefietdiner 'Road to Tallinn' in Loenen
Nu voor Marco van der Wijngaard en Yentl van Gilst van restaurant ’t Amsterdammertje* de "Road to Tallinn" van start is gegaan, zet zijn werkgever André Gerrits samen met anderen alle zeilen bij om het team een vliegende start te geven.
Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland is trots op alle partners die bijdragen aan het succes van de Nederlandse kandidaat. De samenwerkingen zorgen voor een grotere reikwijdte en dus meer bekendheid voor Bocuse d'Or Nederland waarbij Nederlandse culinaire talenten een fantastisch podium krijgen. En dit jaar wordt iets extra’s gedaan, om partners en liefhebbers nog meer met elkaar te verbinden.
#RoadtoTallinn
Om ervoor te zorgen dat het de Nederlandse afvaardiging aan niets ontbreekt en zij alle materialen die zij nodig achten kunnen gebruiken, wordt een benefietdiner georganiseerd, genaamd "Road to Tallinn". Dit diner wordt gehouden op maandag 23 maart 2020 bij restaurant 't Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Het arrangement voor deze avond is compleet verzorgd, inclusief champagne, amuses, 5-gangenmenu, wijn, water en koffie met friandises. Tijdens het diner vindt er een veiling plaats. Er worden verschillende items geveild, o.a. de oude Bocuse d'Or wedstrijdschalen van Jan Smink en Lars Drost, lunches bij diverse Michelinsterrenrestaurants en een luxe lunch of diner bij jou thuis verzorgd.
Line-up chefs
Om alvast een voorproefje te geven van het diner: Verschillende chefs zijn deze avond aanwezig waarbij iedere chef verantwoordelijk is voor een gang. Onze voorzitter Soenil Bahadoer en chef van restaurant De Lindehof**, Sander Spruijt, chef van restaurant De Burgemeester* en uiteraard Marco van der Wijngaard, chef van restaurant 't Amsterdammertje* zijn van de partij.
Erbij zijn?
Wil jij team #BocuseNL supporten in hun "Road to Tallinn"? Dan kan je reserveren voor een arrangementsprijs van € 150,00 p.p. ex btw. Reserveren is mogelijk t/m maandag 16 maart 20:00 uur.
Locatie
Restaurant 't Amsterdammertje
Rijksstraatweg 119
3632 AB
Loenen aan de Vecht
Datum
Maandag 23 maart 2020
Programma
18:00 - Ontvangst met champagne en amuses
19:00 - Aanvang diner
23:00 - Einde
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen