Huis ter Duin favoriet bij meetingplanners
Na de benoeming van managing director Stephan Stokkermans tot Hotelier of the Year 2019 van Preferred Hotels & Resorts en een finaleplaats bij de M&IT Awards in Londen was het nu de beurt aan Coen van Veen om twee awards mee naar huis te nemen. De Director of Sales was tijdens de HelmsBriscoe EMEA Regional Meeting in Berlijn benoemd tot “Partner Hotel Property Sales Person of the Year 2018”. Daarnaast nam hij de award ‘Partner Independent Hotel of the Year 2018’ in ontvangst.
Gekleed in zijn oranje pantalon, zoals men dat van Coen gewend is, nam hij de eerste award in ontvangst. Nog beduusd van de eerste erkenning kreeg hij te horen dat ook Grand Huis ter Duin in de prijzen is gevallen. Totaal verrast vertelt hij na de ceremonie: “ik ben ongelofelijk trots op mijn collega’s van Grand Hotel Huis ter Duin. Fantastisch dat wij dit als onafhankelijk familiebedrijf samen kunnen neerzetten en hier deze waardering voor krijgen”. Op de vraag hoe zich voelt na de benoeming van “Partner Hotel Property Sales Person of the Year 2018” zegt hij: “deze prijs had ik al helemaal niet aan zien komen. Ik voel mij vooral vereerd dat ik na mijn voorgangers, deze award in ontvangst mag nemen.“
Over Helms Briscoe
HelmsBriscoe en Grand Hotel Huis ter Duin zijn al meer dan 10 jaar partners. De sleutel tot de succesvolle samenwerking ligt volgens Van Veen in het familiare gevoel. Beide organisaties vinden dit belangrijk en dragen dit ook uit naar buiten toe. Ook de lange termijn visie van de partners zorgen ervoor dat zij al meer dan een decennium met elkaar werken. HelmsBriscoe, opgericht in 1992 in Scottsdale Arizona, is de wereldleider op het gebied van meeting planning voor een verscheidenheid aan bedrijven, verenigingen en overheidsklanten. Al meer dan 15 jaar verzorgt HelmsBriscoe de vergaderingen van haar klanten. Hun eigen technologie, marktkennis en inkoopvolume zorgen ervoor dat de onderzoek- en contractprocessen goed verlopen met het hoogste rendement.
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen