Nederlandse online touroperator Topvillas biedt haar reizigers de kans om meester-kok Ron Blaauw, zijn Javaanse executive chef Agus Hermawan of één van de andere chef-koks van Ron Gastrobar exclusief mee te laten reizen voor een culinaire ervaring.
Maarten de Ruiter, CEO Topvillas: “Als klanten iets bijzonders en exclusiefs willen beleven tijdens een Topvillas-vakantie en een aantal dagen culinair verwend willen worden door Ron Blaauw of een andere topchef van Ron Gastrobar, dan biedt de samenwerking tussen Topvillas en Ron Blaauw deze mogelijkheid.” Maarten de Ruiter is zeer trots op deze samenwerking tussen de Nederlandse Topchef en Topvillas.
Over Ron Blaauw
Chef-kok en SVH Meesterkok Ron Blaauw behoort tot de gastronomische top van Nederland. Hij maakte furore met restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel. In maart 2013 gooide hij het roer om en opende Ron Gastrobar. Inmiddels is het concept uitgebreid met Ron Gastrobar Oriental, Ron Gastrobar Indonesia en Ron Gastrobar Indonesia ‘Downtown’.
Agus Hermawan
Executive chef van Ron Gastrobar Indonesia en Ron Gastrobar Indonesia ‘Downtown’, Agus Hermawan, is geboren op Java. Hermawan leerde koken van zijn moeder en ging zo’n twintig jaar geleden in Nederland aan de slag in de Indonesische keuken. Hij weet typische Indonesische gerechten om te toveren tot een spannend modern gerecht met een knipoog naar zijn geboorteland. Mede daardoor is hij door de Indonesische minister van Toerisme verkozen tot ambassadeur voor de Indonesische Keuken in Nederland.