Cocktails
Ijs in cocktails: 5 tips voor het kiezen van de juiste ijsklontjes
Op deze pagina lees je al onze artikelen over ondernemen.
Ijs in cocktails: 5 tips voor het kiezen van de juiste ijsklontjes
Robin Bravenboer is Horecaondernemer van het Jaar 2024
Van Heeckeren op Ameland heeft Beste Jaarrond Terras 2024
1NUL8 Basement in Rotterdam is Best Dine & Drink Concept >125 guests 2024
Duke of Tokyo in Rotterdam is Best New Entertainment Concept 2024
LuminAir in Amsterdam is Best New Cocktailbar 2024
Mairie in Berkel en Rodenrijs is Best Dine & Drink Concept 100-125 guests 2024
Badhuis in Amsterdam is Best New All Day Concept 2024
Sebastian Cichowlas is Best Bartender 2024
Selva in Amsterdam is Best New Rooftop 2024
Heimat in Utrecht is Best New Fine Dining Concept 2024
Café Kiem in Rotterdam is Best New Restobar 2024
Bar Bù in Rotterdam is Best Dine & Drink Concept <100 guests 2024
Blendin in Bloemendaal is Best New Boutique Hotel 2024
Entree Awards 2024: dit zijn de 13 winnaars
Waarom maken klassieke desserts comeback? 'Nostalgie speelt rol'
Serveer in een handomdraai Koreaanse gerechten (+ gratis receptenboek)
Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca bekend
Chef Peter Edwards van Southern Cross koestert Misty Cove Wijnen
Loetje opent 37ste locatie in het centrum van Haarlem
Welke melk voor cappuccino: 6 soorten op een rij + tips
Entree Awards Beste Jaarrond Terras: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Geen galm, wel gastvrijheid: 't Zusje kiest voor AcoustIQ
De Echoput in Hoog Soeren bestaat 70 jaar en opent nieuw restaurant
Daan van der Lecq is Insta-chef met 160.000 volgers: 'Ideeën stoppen nooit'
Hotelier Joost van Damme opent drie hotels in Zeeland
Theecocktails in de horeca: ‘Moeten we meer gaan zien’
Haal als chef en ondernemer het maximale uit het nagerecht: 'Meer marge met desserts'
Paloma-cocktails en nieuwe tequilabars: tequila is hotter dan ooit
Sebastian Cichowlas: ‘Ik hoop meer unieke groentesmaken in cocktails te zien’
Chef-kok Tommy den Hartog van 273, Utrecht: ‘Je ziet de kennis achteruit gaan'
Entree Awards Best New Entertainment Concept: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Meer marge bij desserts: blaas het traditionele afzakkertje nieuw leven in
Food100 maakt zes Foodhelden van 2024 bekend
Gijsbregt Brouwer over party dinners: 'Eten met een feestje is gouden combi'
Bartender Joop van Diest, Vesper Bar: ‘Cocktails worden meer mainstream'
Wouter Verkerk: waarom zit het ene (winter)terras vol en het andere leeg?
Vernieuwd restaurant Lotti's is heropend in The Hoxton in Amsterdam
Zenith in Apeldoorn ontving eerste ster: ‘Reserveringen door het dak’
Entree Awards Best New Rooftop: dit zijn de 4 genomineerden 2024
Horeca-inrichting: in deze 5 restaurants kleurt alles roze
Modern Griekse zaak KAIA, Amsterdam vernieuwt: ‘Soul food voor iedereen’
Zeste Keuken & Bar geopend: mediterraans shared dining in Groningen
Chefs uit Azië halen moeilijker: 'Toekomst Aziatische restaurants onzeker'
Hoe motiveer je horecapersoneel? 'Vraag waar je kunt helpen'
Rocksterren van de patisserie: de nieuwe generatie influencers
Gratis proefpakket van Chef’s Harvest: ambachtelijke friet van eigen bodem
Stadscafé Boove & Benee in Stadschouwburg in Tilburg geopend
Kaj Gorgels en Ad Schaap openen burgerzaak Drippy’s in Rotterdam
Chef Alwin Leemhuis: ‘Als wij een ster krijgen, is onze missie mislukt’
Texels Geduld: unieke serie bieren op cognacvat gelanceerd
Merlijn van de Ven: 'Met Bacardi kunnen bartenders alle kanten op'
Steeds meer horecapersoneel Engelstalig: 'Sorry can you speak English?'
Wouter Verkerk: ‘AI wekt hogere verwachtingen op bij gasten'
Marcel Maan gaat 4 zaken renoveren aan Stadhuisplein in Rotterdam
Meer marge op je wijnkaart: 'Verbeter service en investeer in kennis'
Entree Awards Best New Fine Dining Concept: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Michelin voegt deze 3 restaurants toe aan hun gids voor oktober 2024
Vincent van Dijk: 'Iets doen voor samenleving wordt belangrijker in horeca'
Meester-patissier Hidde de Brabander: 'Chefs, gooi die oogkleppen af!'
Marco van Velthooven opent restaurant Emmanuelle in Hilversum in januari
Heineken investeert 45 miljoen in nieuw R&D-centrum in Zoeterwoude
Tania Antão Gonçalves van The Rumah, R'dam: ‘Cocktailpubliek groeit’
Veganees is verhuisd naar Wibautstraat in Amsterdam
Hotel The Diamond opent 15 november aan Leidseplein, Amsterdam
Bierwereld in zwaar weer, maar is strijdbaar: 'Uitbundigheid is verdwenen'
De Klok Dranken lanceert nieuwe webshop: 'Klaar voor de toekomst'
Entree Awards Best New All Day Concept: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Hoe bepaal je een goede bierprijs voor de horeca?
Mata Hari, Amsterdam kreeg metamorfose: nieuw interieur, andere kaart
CRAFT Culinair wil chefs en sommeliers inspireren
Multi Multi opent nieuw lunchcafé in het Groothandelsgebouw, Rotterdam
Best Bartender 2024: Foto-album
Herman Hell: 'Robots en dataplatforms zijn gamechanger voor horeca'
Chef Arnold Duinkerken over LA Streetfood: ‘Altijd constante kwaliteit’
Noah Wynants van De Librije*** is Beste Jonge Chef van Noord-Europa
Lekker500 2025: Deze restaurants staan in de top 100
Lekker500 2025: Brut172** op nummer 1, De Librije*** op 2
Best Bartender 2024: deze drie bartenders zijn genomineerd