Danny Camijn, patissier bij Otelli stelde een Top 5 van de meest trendy ijs- en patisseriesmaken samen waarbij je gasten hun ogen uitkijken en vingers bij aflikken. “Voordat je een hap neemt, geeft het dessert je een wauw-gevoel. Dit moet je gewoon op de foto zetten! Onze nagerechten passen perfect bij trendy en kleurrijke horecaconcepten.”
“Wil je iets bijzonders? Ga dan voor het Lemon Berry Sunshine dessert. Dit frisse lentedessert is vol van smaak met een bodem van amandel chocolade, een mousse van roodfruit en een quenelle van citroen cremeux.” Maak je dessertkaart compleet met deze eyecatcher.
De populairste cocktail van het moment is bij Otelli verkrijgbaar als sorbetijs en ijsdessert. “Pornstar Martini sorbetijs heeft een zoete geur, met tonen van vanille, passievrucht en limoen. Je proeft een combinatie van zoetheid van vanille en de fruitige smaak van passievrucht. Dit wordt afgemaakt met een frisse limoensmaak. Perfecte balans tussen zoet en zuur, een absolute smaaksensatie.”
Deze salontaart met een trendy twist is heerlijk bij de koffie of thee. Met matcha thee, zachte room en een zoete aarbeienvulling. Een waar kunstwerk in jouw gebraksvitrine. Camijn: “Als je straks in het zonnetje op een terras zit, eet je liever dit dan een zware chocoladetaart of carrotcake. Een echte aanrader in het voorjaar.”
Dit is de meest instagrammable ijssmaak van Otelli. “Red dragon fruit is een tropische vrucht die bekend staat om zijn felrode schil. Vanwege de opvallende kleur ideaal om als bolletje ijs in het dessert of ijscoupe te verwerken.”
Dit aantrekkelijke dessert op basis van Bretons deeg heeft een vulling van hazelnoot frangipane. “Hier bovenop hebben we een mooie spiraal gemaakt van marmelade van ananas en een panna cotta van passievrucht en mango, aangezet met hazelnootjes.” Otelli maakt zijn desserts van eersteklasgrondstoffen en speciaal voor de horeca. Op het laatste moment nog wat bestellen? Dat kan! Nog tot 17:00 uur voor de volgende leverdag kunnen bestellingen worden doorgegeven.