De bar, het zitgedeelte en de sanitaire ruimte - allemaal plekken die bepalend zijn voor de ervaring van gasten in het restaurant. Goede indrukken en ervaringen zorgen er immers voor dat gasten regelmatig terug zullen komen. Daarnaast liggen de verwachtingen rond een naadloze service bij gasten steeds hoger, ook op het gebied van hygiëne en duurzaamheid. Om aan die verwachtingen te kunnen voldoen is een goede ondersteuning onmisbaar. Daarom lanceert Tork, een merk van Essity, Tork Workflow voor Restaurants™ om de gastervaring te verbeteren.
Een geweldige gastervaring gaat veel verder dan het serveren van een goede maaltijd. De snelheid waarmee het personeel een naadloze service neer moet zetten is eerder regel dan uitzondering, wat ervoor zorgt dat je onderbrekingen zoveel mogelijk wilt voorkomen.
Dat wordt bevestigd door onderzoek waarin 77% van de restaurantmedewerkers het erover eens is dat onderbrekingen in de bediening de ervaring van gasten beïnvloedt. Met Tork Workflow voor Restaurants staat er hulp op het menu.
Het recent gelanceerde programma betreft een 360 graden-oplossing waarin advies en expertise worden gebundeld voor een verbeterde hygiëne en workflow. Onderdeel van het aanbod is de Tork Workflow voor Restaurant-gids, met tips en adviezen die gebaseerd zijn op meer dan 50 jaar expertise in duurzame hygiëne-oplossingen.
Het advies uit deze gids helpt je niet alleen om de hygiëne en workflow in het restaurant te verbeteren, maar optimaliseert met de juiste inspanningen ook de gastervaring.
Om de hoge hygiënestandaard van gasten tegemoet te komen, biedt Tork Workflow efficiënte systemen die onderbrekingen in het restaurant verminderen. Voorbeelden hiervan zijn:
Zo kun je met gemak hygiënesystemen installeren die aansluiten bij de behoefte van de gasten in het restaurant.
Een schoon en comfortabel restaurant kan het verschil maken tussen een eenmalig bezoek en een vaste gast. Tork Workflow voor Restaurants biedt de juiste hygiëne-oplossingen om een onvergetelijke gastervaring neer te zetten, die maakt dat gasten terug zullen komen.