Zó wordt je lunchroom succesvoller en winstgevender

Banquet D'Or - VanderMoortele

Zó wordt je lunchroom succesvoller en winstgevender

Minder stress tijdens piekmomenten, eenvoudiger voorraadbeheer, minder verspilling, maar wel een topkwaliteit sandwiches, waardoor je gasten terugkomen? Welke lunchroomondernemer wil dat niet. Met Banquet d’Or biedt Vandemoortele de oplossing.

Het middaguur nadert en je lunchroom loopt vol. Je weet: nu wordt het hectisch. Je wilt dat je gasten genieten van een heerlijke lunch en tevreden je zaak verlaten, wat dan komen ze terug. Je piekmomenten tussen 12.00 en 14.00 uur zijn cruciaal.

Tijdens deze uren draait alles om snelheid, efficiëntie en kwaliteit. Banquet d’Or, het premiummerk van Vandemoortele, biedt een oplossing waarmee je niet alleen sneller en winstgevender kunt werken, maar ook je klanten kunt verwennen met topkwaliteit sandwiches.

Hier zijn drie tips om jouw sandwichbusiness naar een hoger niveau te tillen:

Tip 1: Beperk verspilling, maximaliseer winst

Verspilling is een grote kostenpost in de horeca. Door slim voorraadbeheer kun je dit drastisch verminderen. Met een nauwkeurig inventarisatiesysteem houd je overzicht en verminder je de kans op overschotten. Banquet d’Or biedt deels voorgebakken en voorgesneden producten die je gemakkelijk kunt ontdooien en serveren wanneer de drukte toeneemt. Dit minimaliseert verspilling en verhoogt dus je winstmarges, door minder overschotten.

*De tekst gaat verder onder de foto.

Belegde-broodjes-van-der-moortele
Belegde broodjes Banquet d'Or

Tip 2: Optimaliseer je Workflow met de Sandwich Academy

Met de praktische tips van culinair adviseur Dave Geens van Banquet d’Or til je jouw efficiency naar een hoger niveau. Zijn adviezen helpen je niet alleen om slimmer met je voorraad om te gaan, maar ook om creatiever te zijn met je menu. Als je worfflow klopt serveer je sneller smakelijke sandwiches en verspil je minder. Het verlicht je dagelijkse werk. Klik hier voor tips van Dave.

Tip 3: Creëer variatie met slimme ingrediëntcombinaties

Variatie in je menu hoeft niet complex te zijn. Met de juiste ingrediënten kun je meerdere gerechten creëren zonder je voorraad te vergroten. Banquet d’Or biedt drie inspirerende recepten: Smoked Salmon Delight, Mediterranean Magic en The Veggie Lover. Elk gerecht kan in drie portievariaties worden geserveerd, waardoor je met vijf hoofdingrediënten maar liefst negen verschillende opties kunt aanbieden. Zo houd je je klanten tevreden en je voorraad beheersbaar.

Wil je meer dan deze drie tips en ook nog kans maken op een boost voor jouw zaak? Dan hebben we een mooie winactie.

Doe mee en maak kans op een professionele productshoot t.w.v €3.000

Wil je jouw lunchroom in de schijnwerpers zetten? Banquet d’Or biedt een unieke kans: maak kans op een professionele productshoot ter waarde van €3.000,-. Met deze prijs vergroot je je zichtbaarheid en trek je meer klanten naar je zaak. Deelnemen is eenvoudig: beantwoord één vraag en maak kans. Meedoen kan tot en met 31 oktober 2024.

Grijp deze kans en laat jouw lunchroom pieken wanneer het erop aankomt!

Promo-van-der-Moortele-Paninis Stapel-Paninis-van-der-moortele-1
Artikel delen