Restaurantketen Anne&Max opent 29ste vestiging in Breda

Anne&Max in Breda en franchise-neemster Verena Stevens

Restaurantketen Anne&Max opent 29ste vestiging in Breda

Anne&Max opent een nieuwe vestiging aan de Veemarktstraat in Breda. Dit is de 29e vestiging van de restaurantgroep en deze wordt geleid door franchise-onderneemster Verena Stevens (25). De nieuwe vestiging opent begin augustus voor gasten.

Planeetaardig huiskamerconcept

De locatie van Anne&Max Breda Veemarktstraat is zorgvuldig uitgekozen en ontworpen, zodat het aansluit bij het planeetaardige huiskamerconcept. Stevens: "Het karakteristieke pand, het uitzicht op de binnenplaats met monumentale panden en de gezellige hoekjes versterken het huiselijke gevoel. Daarnaast maken we ook voor deze vestiging al vanaf het begin planeetaardige keuzes. Zo hebben we veel spullen van de vorige huurder (Yoghurt Barn) overgenomen en zijn we een samenwerking aangegaan met een lokale partner die koffiedik verzamelt in de horeca om oesterzwammen te groeien. Die gaan wij vervolgens weer afnemen voor onze oesterzwam-saucijzenbroodjes.”
'Je kan er vegetarisch of plantaardig eten, maar er wordt je niks opgedrongen'

Zorgvuldige keuzes met oog voor detail

Ongeveer vijf jaar geleden kwam Verena voor het eerst in aanraking met Anne&Max en zij was gelijk enthousiast over het concept: “Het personeel was vriendelijk en het menu vernieuwend. Het voelde als een plek waar de gast centraal staat. De partij is echt betrokken bij hun leveranciers en productkeuzes, tot in de kleinste details. Bij Anne&Max kan je vegetarisch of plantaardig eten, maar het hoeft niet en het wordt je niet opgedrongen."

"Als gast weet je in ieder geval zeker dat alle producten met zorg zijn geselecteerd. Dit samen maakt het een concept waar ik me erg in kan vinden. Toen ik vorig jaar de oproep voorbij zag komen om een eigen Anne&Max te openen, greep ik die kans dan ook met beide handen aan."

Betrokken ondernemer

Samen met haar team is Stevens vastberaden om van Anne&Max Veemarktstraat een succes te maken. “Als ondernemer ben ik altijd positief en heel betrokken bij mijn werknemers. Ik geloof dat goede communicatie binnen het team en met de gasten het verschil maakt. Ik wil een open sfeer creëren, waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen.”

Ook is Stevens er zeker van dat het concept goed aansluit bij de Bredanaren. “De uitnodigende, huiselijke sfeer bij Anne&Max past perfect bij de Brabantse gezelligheid. Daarnaast zitten we in een levendige straat met veel reuring en dicht bij het station, de binnenstad en hogescholen. Dat trekt zowel dagjesmensen als lokale bewoners aan.”

Artikel delen