Restaurant Bordeaux opende deze zomer aan het Gooimeer in het Naarderbos. De zaak biedt een unlimited fine dining experience én panoramisch uitzicht over het meer. "Bij Bordeaux kijken gasten hun ogen uit." Bekijk de foto's onderaan dit bericht.
Alle gerechten worden vers bereid en aan tafel geserveerd. “Goede en lekkere gerechten zijn de reden om uit eten te gaan. Daarom werken we met mooie producten en is het van groot belang dat we trots zijn op elke gang die de keuken verlaat”, laat general manager Davey Bóné weten. Tijdens een uitgebreid diner volgens het ‘slow dining’-principe hebben gasten alle tijd om de gerechten te proeven.
Culinaire gerechten worden gecombineerd met een unlimited dining-concept. Geen snelle hap dus, maar lang tafelen met gerechten als verse oesters en garnalen, biefstuk en coquilles. Boné: "Naast unlimited eten bestellen gasten ook onbeperkt drankjes. Van een verfrissend glas bubbels tot authentieke Bordeauxwijnen en van diverse gin-tonics tot speciaalbieren: er is voor ieder wat wils. Zo is je avondje uit compleet en er een om nooit te vergeten bij restaurant Bordeaux."
Nog een leuk weetje: Bordeaux werkt met 'oberrobots'. Vanuit de keuken brengen geavanceerde robots de gerechten naar de tafels. Hierdoor heeft het personeel meer tijd voor persoonlijke service en interactie met gasten.
Het interieur kreeg een luxe uitstraling met warme kleuren, chique servies en goede akoestiek. Boné: " En dan hebben we het nog niet eens gehad over het fenomenale panoramische uitzicht over het Gooimeer. Een ding is zeker: bij Bordeaux kijken gasten gegarandeerd de hele avond hun ogen uit."